Серина Уилямс - бременна, гола и откровена

OFFNews 27 юни 2017 в 19:27 16637 1

Серина Уилямс няма спирачки, американката се появи така, както никога не сте я виждали! Чисто гола и с доста наедряло коремче в очакване на първата си рожба! Така я представя американското издание "Венити Феър" в най-новия си брой, а заглавието е красноречиво - "Любовна история".

Носителката на рекордните 23 титли от Големия шлем разкрива, че детето не е влизало в плановете ѝ за годината, но е категорична, че го очаква с нетърпение. Серина научила, че е бременна дни преди Откритото първенство на Австралия - последният турнир, на който участва и от който спечели трофей.

"О, Господи, не може да бъде! Трябва да играя в турнир! Как ще играя на Откритото първенство на Австралия? Планирах да спечеля "Уимбълдън" тази година", казала си Уилямс.

Уилямс трябва да стане майка за първи път през септември, когато е на 36 години. Тя обаче се зарича, че това няма да бъде краx на успешната ѝ кариера. Тя планира да се върне на корта и да "възобнови приказката си".

Серина разкри и как се е почувствала, когато е получила предложение за брак от своя приятел - основателя на една от социалните мрежи Алексис Охаян. Двамата се срещнали в ресторант в Рим, а той седнал с приятели до нейната маса, въпреки че заведението било празно.

"Знаех, че предстои. Казвах си: "Серина, готова си! Това е, което искаш!", спомня си тенисистката.

Още по-любопитна е случката, когато световната номер 1 съобщила за бременността си на своя любим, а именно - с хартиен плик с цели 6 положителни теста. Всичките направени, след като приятелката ѝ Джесика настояла. Именно тя заподозряла, че слабата ѝ форма на корта се дължи не само на умора.

Серина твърди, че Алексис никога не е гледал тенис мачове преди да я срещне през май 2015 г., а първият им разговор в Рим включвал история за... плъхове.

На въпроса дали именно тя е най-успешният спортист на своето време, Уилямс отговори многозначително: "Ако бях мъж, нямаше да ме питате!".

В откровеното интервю Серина не споменава и дума за бившите си гаджета, сред които нашият Григор Димитров. Американката преживя тежко раздялата и дори нападна публично следващата изгора на българина - Маша Шарапова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

27.06 2017 в 19:45

Много фотошоп, някой е надминал себе си и то САМО с една цел, да ни убеди по всякакъв начин, че това нещо е......жена.........ми мен НЕ МОЖА;)