Роналдо потвърди, че е станал баща на близнаци

OFFNews 29 юни 2017 в 09:50 2487 1

Мегазвездата на Португалия и Реал Мадрид Кристиано Роналдо потвърди, че е станал баща на близнаци от сурогатна майка. Това стана непосредствено след отпадането на "мореплавателите" от турнира за Купата на конфедерациите в Русия.

Двете деца се появиха на бял свят на 8 юни, но досега Роналдо не беше коментирал официално появата им. До този момент се знае, че са момче и момиче, които са получили имената Матео и Ева. 32-годишният футболист вече има един син - Кристиано Джуниър, който също е роден от сурогатна майка преди 7 години.

Снощи Португалия отстъпи на полуфинал след дузпи от Чили и отпадна.

"Бях на служба в националния отбор, макар и да ми се родиха две деца.

За съжаление не постигнахме целта си, но съм убеден, че ще продължим да радваме португалския народ", написа Кристиано Роналдо в социалните мрежи.

Той е получил одобрението на треньора и президента на местната федерация да напусне лагера на националния отбор, за да отиде да види децата си за първи път.

Така Роналдо ще пропусне мача за третото място, който ще се изиграе на 2 юли в Москва. Съперник на португалците ще бъде загубилия днешния полуфинал между Мексико и Германия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

29.06 2017 в 16:27

Изкушавам се да задам един въпрос, но "обратните" ще ме налазят със заплахи да ме съдят... затова ще пропусна да попитам как можеш да станеш баща само с анален секс и маструбация?!
 
X

Подкастът на OFFNews