Роналдо отиде на училище, маскиран като чудовище

OFFNews Последна промяна на 09 февруари 2017 в 16:42 2387 0

Кристиано Роналдо се показа като много грижовен баща. Той отиде до училището на сина си, маскиран като чудовище. Звездата въобще не се притесни от другите родители. Звездата на Реал дори накара своите приятели също да участват в маскарада. Кристиано-младши също се появи с костюм, участвайки в странната семейна игра.

Роналдо се наслаждава на прекрасна седмица, след като беше отложен мачът на Реал със Селта заради падналия покрив на стадиона във Виго.  Той отпразнува 32-ия си рожден ден с Кристиано-младши и майка си Долорес.

После Роналдо възхити Португалия, след като участва в спасяването на 80 малки кученца от приют. Той се отзова изненадващо на писмото за помощ. Роналдо дари фланелката с автограф, като парите от търга ще идат за палетата. Лечението на всяко от тях струва 2000 евро. "Не мога да повярвам! Благодаря на Роналдо от сърце" , развълнува се управителката на приюта.  

Благотворителността не е непозната на футболната звезда. Той дари 5 милиона паунда на пострадалите от земетресението в Непал, което отне живота на 8000 души.

Роналдо плати и болничната сметка от 53 000 английски лири на 10-годишно дете, водещо от 9 години битка с рака. 105 000 паунда пък отидоха за изследователски център за ракови заболявания, в който прегледи правеше майка му Долорес.

"Моят баща ме учеше да давам на тези, които нямат. Тогава Господ ще ми дава двойно. И наистина се случи. Давах на хората в нужда и получих много", сподели Роналдо.