Роналдиньо се замеси в голям скандал, арестуваха го с фалшив паспорт

OFFNEWS 05 март 2020 в 07:41 5480 0

Бившият бразилски национал и легенда на Барселона и Милан Роналдиньо се замеси в голям скандал. Той е бил арестуван в Парагвай заедно с брат си Роберто, който изпълняваше ролята на негов футболен агент по време на активната му кариера.

Двамата са задържани за използването на фалшиви паспорти, според които са се представяли за парагвайци и така проникнали в страната.

39-годишният бивш футболист няма право да напуска Бразилия, а международният му паспорт беше отнет през юли миналата година заради неплатена глоба за екологични престъпления, след като с брат си построили пристанище в непозволена зона.

Любопитното е, че наскоро Роналдиньо стана посланик на бразилския туризъм, въпреки че няма задграничен паспорт и му е забранено да пътува.

Според публикацията в "Ла Насион", цитирана от goal.com, двамата с брат му са били на почивка в Resort Yacht & Golf Club Paraguayo, а арестът им е станал в сряда.

Роналдиньо завърши футболната си кариера преди пет години като играч на Флуминензе. През 2002 г. той стана световен шампион с Бразилия, а три по-късно спечели и "Златната топка" на "Франс Футбол".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови