Рафаел Надал напусна отбора на ергените (видео)

OFFNews 20 октомври 2019 в 10:51 5790 0

Испанската суперзвезда в мъжкия тенис Рафаел Надал вече не е ерген. Матадора се ожени за приятелката си Мария Франсиска Перейо.

Церемонията се състоя на техния роден остров Майорка. Двамата са заедно от 14 години и са се запознали чрез сестрата на Надал - Мерибел. Сватбата беше в двореца Ла Форталеса в Пойенса, в североизточната част на Майорка.

Тъй като и двамата не обичат да споделят с медиите за личния си живот, едно от правилата на празненството бе всички присъстващи да се разделят с мобилните си телефони, отивайки на церемонията. Според медиите в Испания всеки от гостите е получил следното съобщение в поканата си:

"Напомняме ви, че искаме да се насладите на сватбата ни при стриктна дискретност. Когато пристигнете, ще откриете шкафче, в което можете да оставите телефоните си. Благодарим много: Мария Франсиска и Рафаел".

Въпреки това обаче медиите и любопитните фенове бяха заобиколили имението и бързо в социалните мрежи се появиха редица снимки на гостите.

Те са били около 350 и според някои медии сред тях е бил и бившият крал Хуан Карлос, както и тенисистите Давид Ферер и Фелисиано Лопес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови