Португалец от Анжи: В Дагестан се стреляше на почивки

Пред мен размазаха човек с кола и просто продължиха, изумен е Уго Алмейда

ОFFNews 05 юли 2017 в 12:47 2367 0

Разтърсващи подробности за престоя си в Анжи Махачкала разказа португалският нападател Уго Алмейда, който рита и за друг руски тим - Кубан. Футболистът се изповяда пред Tribuna Express в родината си.

"Когато преминах в Анжи, ми казах, че ще живеем в Москва. Но между двата сезона съобщиха, че се местим в Дагестан", разказва Уго.

"Това направо ме уби! Попаднах в зона на истински бойни действия. Републиката изглежда напълно разрушена, на улицата се чуваха престрелки абсолютно всеки ден".

Той бил потресен и от друга гледка. Веднъж пред очите му автомобил размазал човек, но шофьорът продължи, все едно нищо особено не се е случило 

Обичаен ден по улиците на Дагестан. Взривове, милиция военни

33-годишният португалец бил принуден да живее на стадиона. "Хотелът беше на самата арена. Тогава бях на 30 години, но се чувствах като момче на 14, което е настанено в пансион. Подписах с Анжи за 2 години, но издържах само 6 месеца".

Алмейда рита в Дагестан през 2015 година. В 14 мача там забива 2 гола. Вече е футболист на АЕК Атина, където сигурно е открил рая след приключението в Махачкала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови