Плашат 79-годишния Трапатони с изхвърляне от дома

OFFNews 19 март 2018 в 13:21 2403 0

Италианската легенда в треньорската професия Джовани Трапатони призна, че е получил наскоро оферта да поеме отново футболен тим.

Преди два дни Трап навърши 79 години, но не е загубил страстта по любимата игра. Той се позамислил дали да приеме предложението, но в размислите му бързо се намесила съпругата му Паола. Тя му заявила в прав текст, че тръгне ли отново на работа ще смени ключалката и той ще трябва да спи на улицата.

"Трябва да призная, че треньорската пейка ми липсва! Имах и предложения, наскоро дойде поредното такова, но жена ми ми каза, че ако още веднъж изляза от къщата, ще смени ключалката. "Излез и повече не се връщай", ми рече тя. Работата ми липсва.

Често се връщам в спомените. Няма да забравя как ми съобщиха, че на другия ден ще дебютирам в Серия "А" с фланелката на Милан. Не мигнах цяла нощ от вълнение", сподели именитият спец пред RAI.

В кариерата си на треньор Трапатони е печелил 7 титли в Италия (6 с Ювентус и 1 с Интер), 3 Купи на УЕФА и 1 Купа на европейските шампиони. За последно Трапатони води Ватикана Сити през 2010 г. От 2000 до 2004 година пък бе начело на италианския национален отбор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !