Обвиниха в отвличане сина на "Екзекутора на Ливърпул" Стойчо Младенов

OFFNews Последна промяна на 01 октомври 2017 в 15:55 2843 0

Драма разтърси семейството на известния ни бивш футболист и треньор Стойчо Младенов. Майката на внучката му Дария обяви сина му в отвличане на детето.

Двойката има проблеми в отношенията и от известно време Младенов младши и Александра Саркизова живеят разделени.
"Бащата на дъщеря ми Дария я взе във вторник от училище без мое знание и оттогава нямам ни вест ни кост от нея. Не знам къде е детето ми, не знам как се чувства, не знам какво си мисли за мен.

Това положение буквално ме убива. Търся помощ от вас, защото съм отчаяна и не знам какво да правя", заявява Александра Саркизова пред "168 часа".

Двамата с Александър нямат брак и затова се налага чрез адвокати да решат въпроса с родителските права. Двамата уж са се споразумели как да гледат детето и точно тогава синът на Стойчо Младенов решава да действа на своя глава.

"В деня, в който трябваше да подпишем споразумението за родителските права, Александър отишъл в училището на нашата Дария и казал на учителката, че иска да се разходи с нея, тъй като имал работа във Варна. Затичах се към училището, но ги изпуснах за малко. След това започнах да му звъня, но той ми затваряше.

Накрая ми пусна смс, с който ми съобщи, че оттук-нататък Дария ще живее при него и повече да не я търся. Опитах да се свържа и със Стойчо Младенов, и с жена му, но те не ми вдигат. В момента буквално не знам на кой свят съм", разказва още Александра Саркизова.

Тя обвинява Александър Младенов младши в психически и физически тормоз и се заканва да си търси правата и детето до последно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови