Неймар намери време и за новата си цел

OFFNews 26 юли 2017 в 13:07 1762 0

Снимка Twitter

Суперзвездата на Барселона Неймар намери време да продължи закачката си с американската певица Деми Ловато.

Въпреки, че е изправен пред много важно решение в кариерата си, нападателят се щракна с красавицата след победата на Барса над Ювентус с 2:1 в Ню Йорк по време на турнето на "каталунците".

Ловато изгледа двубоя от трибуните на "Метлайф Стейдиъм", а след мача пожела снимка именно с 24-годишното острие на каталунците.

Припомняме, че за задявка между двамата се заговори още преди десетина дни, когато бразилецът публикува видео в профила си в Инстаграм.

Действията на нападателя в клипчето са повече от ясни, след като накрая Неймар прати въздушна целувка по адрес на Ловато. Това веднага бе възприето като опит за свалка от медиите.

Междувременно, съотборникът на бразилеца Жерар Пике обясни за снимката с него, която качи преди два дни в социалните с текст "Той остава".

Публикацията му беше приета като потвърждение, че Неймар няма да напуска в посока ПСЖ, но още на следващия ден категоричността й беше опровергана от близки до футболиста.

"Просто изразих личното си мнение, това не е било официална информация. Нека Неймар лично обяви намеренията. Моето е, че трябва да остане.

При цялото ми уважение френската Лига 1 не може да се сравнява с Примера дивисион. В Барселона той ще спечели повече, отколкото в Париж", сподели Пике.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews