Меси се завърна от райско кътче (снимки)

OFFNews 11 юли 2017 в 16:10 4764 0

Суперзвездата Лионел Меси се завърна в Барселона след своя меден месец в Антигуа със съпругата си Антонела. Вече отпочинал, ще насочи вниманието си към предсезонната подготовка.

Аржентиненецът публикува в официалния си профил в Инстаграм снимка в самолет, пътувайки обратно от Карибите заедно с половинката си и двете им деца Тиаго и Матео.

Меси се ожени за дългогодишната си приятелка Антонела Рокуцо в родния им град Росарио в Аржентина на 30 юни, а после се отправи към приказния курорт Джъмби Бей в Антигуа.

Курортът, чиято собственост е на веригата хотели "Rosewood", се гордее с луксозни вили, които са с цена от 5 000 паунда на нощувка, но осигуряват невероятна гледка към Карибско море.

Къщата на Меси, която се простира на 4 150 квадратни метра, разполага с три спални със самостоятелни бани, вътрешна и външна трапезария, лесен достъп до плажа, частен плувен басейн и джакузи. Всяка вила разполага и с голф количка за лесно придвижване.

Припомняме, че към приказното място се присъединиха и семейство на Луис Суарес, които споделиха мечтаната почивка на фамилия Меси.

За нещастие на аржентинеца ваканцията приключи. Новия треньор на Барселона Ернесто Валверде вече очаква завръщането му в тима за началото на предсезонната подготовка, която започва в петък.

По-голямата част от подготовката каталунците ще прекарат в САЩ, където ще изиграят мачове с Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови