Меси се развихри на дансинга (видео)

Донислав Донев 04 юли 2017 в 14:00 8956 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси и дългогодишната му приятелка и съпруга от няколко дни насам - Антонела демонстрираха завидни качества на дансинга.

Футболистът на каталунците показа невиждани до сега движения без топка. Аржентинецът очевидно се гордее с уменията си, след като публикува видео в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Неговата възлюбена, а по настоящем и съпруга Антонела, също не пропусна да обнови статуса си. Във видеото, в което двамата са във вихъра си, използват движения от аржентинския народен танц "Куартето". Клипчето на Антонела можете да видите тук!

Стилът е сред най-автентичните и традиционни в държавата, но не е до такава степен познат у нас, тъй като е много засенчен от легендарния за страната танц - "Танго".

Лео използва за пореден път по отличен начин краката си, което може би не изненадва никого, имайки предвид какво прави с тях по време на мач.

Антонела пък от своя страна също не отстъпва на нападателя, демонстрирайки страхотно чувство за ритъм и завидни движения в ханша.

В момента двамата са се отдали на мечтан меден месец на Малките Антили в Карибско море.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!