Меси подкрепя кауза за бездомните животни в България

OFFNews 25 април 2017 в 16:13 5423 2

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси ще помогне за спасяването на бездомните животни в България. На 04 май от 21:00 часа фондация "Бездомни ангели" ще организира търг, на който ще бъде продадена тениска на легендата на каталунците, носена и разписана лично от него.

Фланелката с автентичен подпис е предоставена от мениджърската компания "Stellar Football". Наддаването ще започне онлайн още от днес, като стартовата сума е 2000 лева.

Припомняме, че самият Меси има две кучета. Голямото е порода френски мастиф и му беше подарено от неговата партньорка и майка на двамата му синове Антонела Рокуцо. Кучето се казва Хълк и на около година и половина.

Събитието ще премине под надслов "Вземи лапа в ръка!", а негови водещи ще бъдат Мария Силвестър и Димитър Стефанов-Чочо. Популярни бизнесмени и родни звезди, сред които Орлин Павлов, Веси Бонева, Моисей, Маги Джанаварова и още много други ще подкрепят каузата.

Всеки, който е съпричастен към каузата, може да подкрепи каузата с дарителски вход на стойност 50 лева (включва подарък-гривна на "Stray Angels", чаша вино-розе "Bedroom club").

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

25.04 2017 в 19:07

А снимката е от времето, когато това куче беше малко:) И дребно:))
Сега е почти два пъти колкото човека.

21272

1

Гароне

25.04 2017 в 16:23

"Меси има old четириногr " - като видя нещо подобно и не ме е толкова срам, колко грешки допускам аз :)
 
X

Подкастът на OFFNews