Марадона: Доста съм жив, грижат се много добре за мен

OFFNews 28 юни 2018 в 15:28 2929 2

Аржентинската легенда Диего Марадона направи първо телевизионно появяване след мача на Аржентина с Нигерия и заяви, че всички слухове около неговото здраве са били силно преувеличени и той се чувства много добре.

"Не мога да повярвам как социалните мрежи започнаха да си създават такава огромна лъжа, която няма никакъв смисъл", каза Марадона в собственото си предаване.

"Това ме ядосва, защото сестра ми вчера ме накара да свирна с уста по телефона, за да види, дали съм окей, а аз се справих, питах я какво друго да направя.

Брат ми от Италия, племенникът ми от САЩ бяха разтревожени, защото разбира се, лошите новини се разпространяват много по-бързо от добрите. Доста съм жив, грижат се много добре за мен, много добре", допълни легендата.

Припомняме, че по време на решителния мач между Аржентина и Нигерия (2:1)  Дон Диего реагира доста емоционално, а състоянието му видимо не бе особено добро. Малко след двубоя пък се появиха информации, че е получил медицинска помощ и дори е бил в болница.

Именно поради тази причина Марадона предлдага четирицифрена сума, за да се идентифицира човекът, който го обяви за мъртъв. Адвокатът на аржентинската легенда Матиас Лоура сподели пред аржентински медии, че някои хора се опитват да натрупат пиар на гърба на Марадона.

"Говорих с други юристи в офиса ми в Буенос Айрес и бяхме инструктирани да предложим 10,000 евро, за да можем да идентифицираме лицето, което си е направило тази злостна шега. Той трябва да понесе цялата строгост на закона и ще направим всичко, за да стане така", каза Лоура.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

28.06 2018 в 22:45

Айде бе, от мене да мине. Ма и шкембета с бира. И за колегата!

12062

1

Pongo76

28.06 2018 в 19:32

"Марадона предлдага четирицифрена сума, за да се идентифицира човекът, който го обяви за мъртъв."

Викам си много стиснът Дон Диего, то четирицифрената сума била 10000 евро.
 
X

Да помогнем на украинските деца!