Кралицата смени лошия Григор с добрия Алексис

OFFNews 25 април 2017 в 11:46 19655 0

"Дейли мейл" прави обзор на връзките между актуални красавици и преуспели в технологиите мъже. На първо място са поставени Серина Уилямс и Алексис Оханян,  които чакат бебе. Ето как е описан романсът им. 

Серина Уилямс, 35 години

За мнозина е най-великата тенисистка в историята, състоянието й се оценява на над 110 милиона английски лири. Тя излизаше с лошото момче на тениса Григор Димитров. Той обаче разби сърцето й, като я заменя с дългокраката блондинка Мария Шарапова, основна съперница и на корта.


Алексис Оханян, 33 години

Срамежлив, брадат и висок над 2 метра. Оханян създава социалната мрежа Reddit, която позволява да се дебатира по новините онлайн. А е едва на 22 години! Месеци по-късно продава сайта за над 15 милиона британски паунда, но остава негов президент. Прочутите му кампании за свободно говорене онлайн му създават прякора "Кметът на интернет" сред феновете на технологиите.

Как се запознават?

Съвсем случайно в римски ресторант през юли 2015 година. Преживяват невероятен романс, като се сгодяват в същото заведение през декември. Алексис пътува из целия свят, за да подкрепя любимата от трибуните. Нарича "кралица" жената, от която ще има дете.

Как живеят?

Оханян има огромен апартамент в Бруклин, Ню Йорк. В него живее котката Карма, там са още талисманът на Reddit в човешки ръст, както и извънземно, наречено Snoo.

Серина обитава къща във Флорида, където има специална стая за колекцията й от дамски чанти. Кара Бентли и носи огромни диамантени пръстени. Страхотната й къща е част от голф комплекс и струва над 3 милиона британски лири.  Комшии са други прочути спортисти като самият Майкъл Джордън.

Рейтинг на романса

9 от 10 възможни точки. Любовната история толкова зашемети Серина, че тя прописа поезия. Сериозно! По повод предложението на Алексис, постна в социалните мрежи: "Падна на колене/ каза 4 думи/аз отговорих с "да"/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови