Кобрата се извини на Джени Суши и призова феновете си да я оставят на мира

OFFNews Последна промяна на 27 юни 2019 в 11:22 2214 0

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев се извини на журналистката Джени Суши и помоли феновете и приятелите си да спрат с негативните коментари по неин адрес.

Българинът сподели в официалния си профил във Фейсбук, че е завършил първия обучителен курс за сексуално посегателство срещу жени, който му бе наложен от Атлетическата комисия на Калифорния след скандалната целувка с репортерката след победата му над Богдан Дину в края на март.

Ето какво написа Кобрата:

"Миналата седмица завърших въздействащ двучасов обучителен курс за сексуален тормоз, воден от господин Барет Морис и координаторката му Сара Ватенберг. Обучението ме накара да разбера по-добре, че инцидентът, който се случи на 23 март, между мен и журналистката Джени Равало, беше напълно неприемлив.

Продължавам да изпълнявам задълженията си да преминавам необходимите обучения и да взимам мерки за коригиращи действия, необходими за възстановяването на моя боксов лиценз за Калифорния. Искам да съм сигурен, че всички мои фенове знаят - направих грешка и сбърках. Продължавам да поемам пълна отговорност за действията си.

Накрая искам искрено да се извиня на репортерката Джени Равало. Не на последно място, един от многото уроци, които научих от събеседването с Морис, е, че трябва да бъда много ясен с моите приятели, семейството и феновете ми, че не одобрявам негативни забележки относно г-жа Равало във връзка с този въпрос.

За тази цел, моля, въздържайте се от публикуване на пренебрежителни забележки относно г-жа Равало в моите профили в социални медии, под видеоклиповете ми или в други форми на медии.

Благодаря на всички ви".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови