Голата Каролин: Печеля с тяло, не приемам "не" за отговор

OFFNews 07 юли 2017 в 10:37 3982 1

Каролин Возняцки, която победи снощи нашата Цвети Пиронкова на "Уимбълдън", се снима гола за корицата на ESPN. След първата снимка и излезе и цялата сесия на датчанката.

Бившата номер в света, поставена като пета в схемата в лондон, даде и интервю за списанието:


“Винаги са ми казвали, че няма шанс момиче от Дания да се превърне в тенисистка от световна класа. Ние никога не бяхме имали състезателка в топ 30. Всеки път, когато кажех: “Аз искам да бъда №1 в света”, хората просто ми се смееха. Но аз намерих начин. Не приемам “не” за отговор”, споделя Возняцки в интервю за списанието.

Тя определя като своите най-силни оръжия бързината и изръжливостта си на корта. “Гордея се с моята физическа форма. Спечелила съм доста мачове благодарение на нея”, добавя хубавата Каро.

Датчанката разказва, че най-впечатляващото нещо, което правила през живота си, е участието на маратона на Ню Йорк. Тя пробягва класическата дистанция от 42 км и 195 метра под 3 часа и половина. “До 33-ия километър бях добре. Казвах си: “Това е лесно, ще го направя и друг път. Но след това все едно се ударих в стена.

Вдясно от мен видях будка за млечен шейк и си помислих: “Дали не мога да спра да изпия един?” И тогава моите двама водачи започнаха да ми говорят за млечни шейкове и продължиха да го правят, докато не избутах тази миля и после още една, в коите се борих със себе си. Това беше най-тежкото физическо изпитание, което съм преодолявала в живота ми.”

Каролин разказва и за тренировките си по бокс и споделя, че обича да тества предела на възможностите си и докъде може да стигне.

Датчанката беше гост в София на турнира в "Арена Армеец" преди време. У нас дори пристигна тогавашното й гадже - прочутият голфър Рори Макилрой, с който после имаха шумна и тежка раздяла. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews