Габриела Коукалова се снима за Плейбой

OFFNews 11 декември 2020 в 14:44 7316 0

Бившата световна шампионка по биатлон Габриела Коукалова се снима за чешкото издание на "Плейбой".

Чехкинята се оттегли от спорта, след като преди това пропусна един сезон. Животът извън спорта се оказа доста интересен за нея - тя написа книга, пусна колекция бижута, работи в телевизията и рекламира автомобили. Сега пък стана и модел в елитното издание, чийто брой се очаква на пазара на 17 декември.

Автор на снимките е известната фотографка Ленка Хаташова, която е работила на много горещи точки по света, но през 90-те години на ХХ век се отдава на портретната фотография и сега снима предимно знаменитости.

Фотосесията на Коукалова е доста стилна. Тя позира в строги вечерни облекла, гримът е умерен. За феновете е изненада, че бившата им спортна любимка има и татуировки.

"Няколко са, дори идеята за една от тях е моя", споделя чехкинята.

Кадрите с нея ще станат част и от календар, който ще се продава с благотворителна цел.

Срещу 442 евро екземпляр от него може да бъде получен лично от нейните ръце. Срещу 2000 евро пък може да вечеряте с нея. Всички средства след това се насочват за каузи.

Коукалова не за първи път се съблича в името на благоворителността. Първата й фотосесия е от 2014 година, когато заедно с бившия си съпруг Петер Коукал се снима в кампания за подкрепа на детска онкологичта болница в Прага.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови