Франческо Тоти проговори за края на любовната приказка с Илари Блази

OFFNews 12 септември 2022 в 22:08 4396 1

Франческо Тоти

Снимка Инстаграм на Илари Блази

Франческо Тоти и Илари Блази в щастливите дни

Преди дни бившият капитан и символ на Рома Франческо Тоти даде откровено интервю пред „Кориере дела Сера“. В него той разказа своята версия за раздялата със съпругата му Илари Блази. Новината за скъсването на отношенията се появи в средата на юли.

„След 20 години съвместен живот нашите отношения стигнаха до своя край. Опитах се да преодолея кризата в отношенията ни, но разбирам, че раздялата, колкото и да е болезнена, е неизбежна. Ще продължим заедно да възпитаваме нашите три прекрасни деца и винаги ще се отнасям с уважение към нея“, съобщи тогава Тоти.

Новата му приятелка е 34-годишната Ноeми Боки. Тя също като него е израснала в Рим. Двамата се запознават на турнир по падел тенис. Боки се занимава професионално с флорален дизайн. Тя също има брак зад гърба си и две деца – дъщеря на 10 и син н 8 години.

„Реших да говоря, защото досега всеки друг го правеше, но не и аз. Тази история за мен е моят живот, а не вестникарска сензация. Има само трима души, които обичам повече от себе си. Това са моите деца Кристиан, Шанел и Изабел. Има и една любов, която продължи 20 години. Не съм искал всичко да свърши по този начин.

Прочетох твърде много неверни неща. Заради някои от тях страдаха децата ми“, обясни решението си да говори Тоти.

View this post on Instagram

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

Двамата с Илари Блази се запознават през 2002 година, като инициативата е на Тоти. Той я вижда по телевизията и пожелава да се срещнат. Съдействие му оказва по-голямата й сестра Силвия. Срещата е в бар и между тях пламва любов от пръв поглед. Блази дори не знаела, че Тоти е футболист, въпреки че по това време той е вече известен.

View this post on Instagram

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

Срещите им продължават, а официално разкриват чувствата си след едно от римските дербита с Лацио, което Илари гледа от трибуните на „Олимпико“. След този мач между тях се получава следния забавен диалог. „Знаеш ли, ти си футболист, а аз телевизионна водеща – това е възможно най-баналната двойка в Италия“. „Да я направим различна тогава“, отговорил Тоти. Двамата сключват брак на 19 юни 2005 година, а сватбата е излъчена директно и гледана от 1 милион по телевизията.

Кризата в отношенията им настъпва малко след 2016 година, когато Тоти се отказва от футбола. Той изпада в депресивни състояния. Пандемията влошава още повече нещата. „Вече не играех, баща ми почина от коронавирус. Аз също се разболях и изкарах заболяването ужасно. Жена ми не беше до мен, когато се нуждаех най-много от нея.

През пролетта на миналата година настъпи разрив между нас. Просто вече не разговаряхме. Винаги е имало слухове, че си изневеряваме. Но тогава това бяха слухове, а сега имах и доказателство. Изпаднах в дълбока депресия, не можех да спя. Преструвах, че всичко е наред, но не беше. Не е вярно, че аз пръв си й изневерил. Никога не съм преглеждал телефона й за съобщения, но този път слуховете ме накараха да го направя. Погледнах и видях кореспонденция. Там имаше съобщение от човек, който посредничеше между Илари и друг мъж да се видят в хотел (б.р. Става въпрос за личния треньор на Тоти Кристиано Иовино).

View this post on Instagram

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

В такива ситуации виновни са и двамата. Трябваше да прекарвам повече време с нея“, споделя Тоти. Той се надява да не се стига до развод чрез съда, а двамата да намерят начин да се споразумеят, за да не завършва по още по-грозен начин някога красивата им любовна приказка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови