Как живее пенсионерът Флойд Мейуедър

OFFNEWS 28 септември 2016 в 15:19 9112 1

На 13 септември 2015 г. Флойд Мейуедър младши се боксира за последно на професионалния ринг, след което излезе в заслужена пенсия. Мейуедър се оттегли непобеден като професионалист, а последната му загуба по стечение на обстоятелствата е срещу нашия Серафим Тодоров на олимпийските игри в Атланта през 1996 г.

Покрай отказването на Мейуедър от спорта и Сарафа попадна за малко под светлината на прожекторите и дори проби в киното. В момента той се снима във филма "Снимка с Юки" на режисьора Лъчезар Аврамов, сценарист е Димитър Стоянович, а идеята е от разказ на Мирослав Пенков.

Флойд не се снима във филми, но животът му е като на кино. Много любопитен беше и последният му съперник - Андре Берто. Съпруга на Берто е бившата жена на Мейуедър Шантел Джаксън, която при развода го обвини в домашно насилие.

Явно оплакванията й са мотивирали Берто, но не достатъчно, защото Флойд го победи с единодушно съдийско решение. Мейуедър напомни за себе си на олимпийските игри в Рио, където се появи на турнира по бокс, за да гледа млади таланти.

Легенди се носят за финансовото състояние на Мейуедър, но само фактът, че е взел 300 милиона долара от двубоя с Мани Пакяо, дава някаква представа. Парите му са толкова много, че американецът ги пилее по най-неразумен начин, като си купува скъпи бижута, лукзозни лимузини и залага колосални суми при букмейкърите. Мейуедър обича да се хвали с печалбите си от залози, но вероятно прикрива загубите, което прави всеки пристрастен към хазарта.
Дори и да има проблеми, Мейуедър умело ги прикрива, което си личи от кадъра по-долу.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови