efbet e 30 години лидер на пазара, стигна до Реал и Барселона

OFFNews 15 януари 2021 в 15:57 12150 0

Всичко започва през вече далечната 1990 година, когато компанията отваря първaта си игрална зала. Така вече 30 години efbet е един от лидерите на пазара. 30 години предлага възможности за спортни предвиждания и казино залози, както и верига от наземни игрални зали и казина и спортни барове.

efbet отдавна се утвърди като може би най-големият български играч на нашия пазар и логично потърси експанзия в чужбина.
От няколко години компанията работи извън пределите на страната с наземни клонове и онлайн залози в Румъния, както и онлайн залози в Сърбия, Испания, Италия и Кюрасао.

За тези 30 години efbet не спря да разширява и подкрепата си за българския спорт. Инвестициите в него в момента достигат над 25 милиона лева на година. Помага се на близо 150 клубове и индивидуални спортисти от всички нива – топ професионалисти, национални отбори до аматьори.

В семейството на спонсорираните тимове вече има и чуждестранен. еfbet грее върху екипите на румънския футболен УТА Арад. 6-кратният шампион на страната се завърна през есента в елитната дивизия и защитава успешно името си с подкрепата на българската компания.

Благодарение на модерните дигитални възможности efbet вече е рекламодател и на най-добрите в този спорт – испанските грандове Барселона, Реал и Атлетико.

Платена публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови