Божинов благодари на бившите си половинки

OFFNews 02 юли 2017 в 19:57 2633 0

Валери Божинов, който се завърна от Китай и отново ще играе в Европа, говори за личния си живот. Нападателят осъществи трансфер в швейцарския ФК Лозана, което е негов 14-и отбор в кариерата му до момента.

Личният живот на бившия футболист на Ювентус и Манчестър Сити винаги е представлявал особен интерес, а начинът му на забавление често предизвиква различни сензации.

Божинов застана пред камерата на предаването на NOVA "Комбина", където говори за всички по-любопитни неща в живота, като представи и сина си – Валери-младши, с когото го дари Алисия. Футболистът има и дъщеричка - Никол. Божинов дори разкри в кого е влюбена наследничката му от Николета Лозанова. Валери не пропусна да благодари на двете майки на децата му за грижите, които полагат за малките.

"Много футболни звезди правят клипове, пеят, забавляват се. Не го правя, за да придобия популярност. Аз съм си такъв – емоционален, скромен, правя всичко от сърце", започна Божинов.

"Всеки от нас има талант. Може би съм роден след футбола да съм в шоубизнеса. Не знам, ще видим... Надявам се Валери-младши да ме наследи. Дай Боже да върви по стъпките ми. Той сам изявява желание да тренира. И двете ми деца са готини. Радостен съм, че отново съм с тях. Тежко е четири месеца да не се виждаш с децата. Моята дъщеря е влюбена в сина на Тони Найка", разказа с усмивка футболистът.

"Тежко ми беше да се адаптирам в Китай. Липсваше ми комуникацията, емоциите. Те не са емоционални хора, затворени са. Тежко се комуникираше с тях. Не знаят английски. 40 градуса и 100% влага. Ужас. Не съм откраднал парите, не са 1 милион, законни пари са. Когато един футболист има голямо име и е направил много в живота си, и хората го ценят и уважават - значи съм ги заслужил", каза Божинов.

"Сега съм на 31 години. Онзи ден се чух с Благо, той каза, че е на 36, но се чувства все едно съм на 26. Вика ми, че много му се играе. Но годините са си години", продължи Валери.

"Обичам да следвам модата, обичам да се поддържам, да се грижа за себе си“, добави Божинов във връзка с новата си прическа.

"Аз искам да изглеждам добре. Суетен съм. Да, с Биляна съм. Благодарение на нея отидох в Китай. Ако не беше тя, щях да си тръгна по-рано. Аз съм сериозен човек. При мен нещата винаги са сериозни", добави бившият нападател на Ювентус и Манчестър Сити.

"На Валери му давам съвети, но желая от само себе си да иска нещата. За футбола най-вече говоря. Искам да чувства нещата. Никол е малка, тя е момиченце. Обича кукли, рокли, принцеси. Аз съм щастлив, че имам едно момче и едно момиче. Всичко е добре и с двете ми бивши жени. Искам да им благодаря, че се грижат добре за децата. Спокоен съм и съм супер. Нека хората да знаят, че Валери е истински човек и има голямо сърце", завърши Валери Божинов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови