Бивш космат пилот стана балерина

Джеймс стана Софи и сбъдна най-съкровените си желания

OFFNews 16 октомври 2017 в 14:15 8615 2

Бивш английски автомобилен пилот сбъдна мечтата си да се превърне не просто в жена, а в балерина. Любопитната история разказва Евроспорт. 37-годишната Софи Ребека се родила като момче и й било дадено името Джеймс.

Още от невръстна възраст момченцето се впечатлявало от балерините по телевизията и искало да бъде като тях. Родителите му обаче не приели сериозно това и го записали на школа по картинг. Там младежът изобщо не се вписал, а дори изял и пердах, след като връстниците му го хванали да върти пируети в салона. На 15 години той признава пред майка си, че се чувства момиче в момчешко тяло.

"Татко почина, когато бях още малък и не знам как би реагирал. Мама първоначално не приемаше нещата, но постепенно свикна и започна да се информира за моето състояние", споделя Софи Ребека. Две години по-късно той тръгва на балет, но е изхвърлен от школата, защото танцувал като жена, а не като мъж.

Джеймс се посвещава на ралитата. Печели стартове в Северен Йоркшир, но не се чувства щастлив. Той получава вдъхновения от Ребека Рут, която изпълнява роля в сериал на ВВС като първия трансесксуален актьор. Той прочита и биографията на ветерана от Втората световна война Питър Дейвис, който на 90-годишна възраст се превръща в Патриция.

"Казах си, че не мога да чакам толкова", споделя Софи Ребека, която преди две години претърпява хормонална терапия и се превръща в жена. В момента тя преживява полово съзряване като жена и си спомня със смях миналото на мъж.

"Бях космата като мечка. Най-тежко ми беше лазерното обезкосмяване", споделя бившият пилот, който репетира в Кралската академия по балет, но му е късно за кариера. Не така стоят нещата обаче с 14-годишния Джо Сандбрук, който се е родил момиче, но се счита за момче.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12416

2

IBL IBL

16.10 2017 в 15:21

Боже опази! И пази децата да не видят това объркано същество! И защо трябва да ни интересува историята на диагнозата на тоя хермафродит? Поне да го бяхте сложили в секция Наука и със съответните надписи - има си специалисти, които се занимават с такива състояния.
 
X

Парламентът на живо