10 неща, които могат да се случат само във FIFA 20 (видео)

Донислав Донев 08 октомври 2019 в 13:22 2660 0

Карим Бензема прави хеттрик за Реал Мадрид, Лионел Меси изпълнява перфектно дузпа, Пари Сен Жермен или Манчестър Сити печелят Шампионска лига.

Невероятно, нали? Тези неща ще се сторят почти невъзможни на всички фенове, които следят случващото се около големите футболни отбори.

Тук се намесва и най-играния футболен симулатор - FIFA 20. Благодарение на компютърната игра можем да видим неща, които е трудно да си представим.

В популярния сайт за видеосподеляне YouTube се появи култово видео, което пресъздава мечтите (или страховете) на привържениците с неща, които само там могат да се видят... поне засега.

Иначе FIFA 20 тръгна с лек фалстарт. Симулаторът успя да ядоса геймърите с няколко проблема. По този повод в социалната мрежа Туитър се появи "хаштаг", подканващ EA Sports да ги оправи.

Това се случи на 2 октомври, когато всички потребители получиха ъпдейт на версията. Най-потърпевш бе новият и най-очакван режим на играта Volta.

В един момент футоблът на малки врати изобщо не бе активен за геймърите, въпреки че именно това бе дългоочакваната промяна в играта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови