Зелено движение: В 9 кампании за Народно събрание, 4 за Европарламент и 4 за местна власт никога не сме допускали кандидат с досие от ДС

OFFNews 29 май 2024 в 17:14 1016 2

избори

Снимка Зелено движение

Зелено движение

В листите на Зелено движение за вота за Европейски парламент и Народно събрание на 9 юни няма служители на Държавна сигурност и бившето военно разузнаване, обяви Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и разузнавателните служби на Българската народна армия.

ПП „Зелено движение", основана през 2008 г., винаги е поставяла и спазвала условието за непринадлежност към репресивните служби на комунистическия режим спрямо кандидатите си за членове и изборни длъжности, съобщават от партията. 

От 2009 г. досега сме участвали в 9 кампании за Народно събрание, 4 за Европарламент и 4 за местна власт, като никога не сме допускали кандидат с досие от ДС. Вярваме, че ако всички останали партии и коалиции спазваха този принцип, България щеше да е много по-успешна, справедлива и заможна държава, допълват от там. 

Избори за Народно събрание 9 юни 2024 г. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление. 

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    585

    2

    Stoyancho

    30.05 2024 в 11:25

    Винаги може да има изнанади

    -295

    1

    Балканец

    29.05 2024 в 18:20

    За тези хора стана дума наскоро, за мен те са с доказани морални качества, индивидуално и колективно.

    Тези хора не получават медийно внимание, както го получават основните 5 формации, и може да не знаете, но това са хората, които казаха “не” на срамната “сглобка” с гербдпс и се отделиха от формацията на ппдб.

    Крайно логичен и прагматичен избор за предстоящите избори за тези българи като мен, които бяха излъгани от банда мошенници.
     
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх