''Виждате ли мутра сред тези работещи хора? Мутрите са при Радев, мутрите са при Мая, при Слави'' (видео)

Татяна Дончева се държи по-коректно от другите. Канила ме е на конгрес, там съм ходил! Целувала ме е, каза Борисов в Бургас

OFFNews 02 юли 2021 в 22:44 9208 2

Снимайте лицата на хората в залата. От ОССЕ, ако са тука, да видят. Виждате ли мутра сред тези лица, тези жени, сред тези работещи хора? Мутрите са при Радев, мутрите са при Мая, при Слави, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща в Бургас.

Татяна Дончева е младо лице... В интерес на истината тя се държи по-коректно от другите. Канила ме е на конгрес, там съм ходил! Целувала ме е. Победих я за кмет на София. Ама аз никога не съм казвал: Дончева, махни се от българската политика! За всеки има място: за някой - повече, за друг - по-малко, това е демокрацията, каза Борисов.

В ГЕРБ няма завист и омраза, защото те са запазена марка на загубилите. За онези, които никога нищо не са построили и не са спечелили, но пък отчаяно искат властта. Толкова им хареса на коалиционните партньори да няма парламент и опозиция, че няма да се изненадам, ако и след тези избори не се сформира редовен кабинет. Още чакам да ме опровергаят за софтуера на машините, за Спецов, за митниците, за земеделския фонд, за репресиите срещу ГЕРБ. Аз съм сигурен, че всички виждат какво се случва, но си мълчат, защото е срещу нас. Надпреварват се кой да е по-по-патерица, напук на политическото си минало. Готови сме и за опозиция. Обновяването на редиците ни не е спирало. Рано или късно пак ще дойде време за избори, когато Радевите ортаци се разбият в собственото си неумение да управляват, твърди председателят на ГЕРБ.

Голяма мъка ги гони, като гледат нашите пълни зали и като гледат как не могат да съберат по 15-20 души. Няма да се плашите, а и да се плашите, няма да го показвате! Тръгнах по страната, само защото усетих, че плашат хората. От тези пияници няма да се плашите! - призова Бойко Борисов хората в Бургас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1806

2

Nick Ivanov

03.07 2021 в 08:52

Прекарах снимката през моята програма за разпознаване на лица, като й задодох да търси мутри. Тя огради с дебела червена линия физиономията на Баце, и под линия даде синонимни обяснения за него: Мутра, Плъх, Офшоркаджия, Сикаджия, Чекмеджан...

23293

1

Стефан

03.07 2021 в 02:10

Съ ръзплакъх уд умильение!
Борисов, бегай си къде Барцелона ли, къде там ...