Видео агитира „наведените хора“ да гласуват за Бареков

OFFNews Последна промяна на 28 април 2014 в 08:13 10395 38

Любен Дилов в предизборен клип

Сценаристът Любен Дилов – син, който подкрепя партията на Николай Бареков „България без цензура“ (ББЦ), излезе с предизборно видео в подкрепа на своята коалиция – ББЦ, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“.

Клипът е заснет в компанията на кукла свиня, която е част от програмата на ТВ 7.

Използвам, че свинята дреме, за да ви агитирам за изборите. Тя, свинята, най-вероятно ще гласува или за Касим Дал, или за ДПС, щото не ядели свинско – толкова й разбира главата“, казва Дилов в клипа си.

За да убеди зрителя, сценаристът сравнява хората с игли и коментира, че в стремежа си да свържем двата края, сме ставали все по-наведени и по-наведени.

„Защо ги подкрепям – заради стара гергьовска символика. Човек се ражда като тази игла, като копието на Свети Георги – той е прав, остър, безпощаден, победоносен, но постепенно необходимостта да свърже двата края, непрекъснато го свежда надолу. Той става по-наведен, по-наведен, докато ги свърже тия пусти два края и най-накрая се превърне от копие в безопасна игла“, развива теорията си Любен Дилов.

Той предлага да спрем да съществуваме и да започнем да живеем, като гласуваме за коалицията на Николай Бареков.

„Затова си мисля, че е време да направим малки крачки по посока на това да престанем да мислим как да свържем двата края, да престанем да оцеляваме и да започнем да живеем, белким се завърнем отново към онова време, когато бяхме победоносно копие. Затова - № 28 (Коалицията на ББЦ) от бюлетината, за да не стане № 29 (ДПС)“, казва в клипа си Дилов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.05 2014 в 23:12

ПУБЛИЧЕН АНОНИМЕН СИГНАЛ срещу лицето НИКОЛАЙ БАРЕКОВ

Докладвам на всеослушание, че лицето Николай Бареков /познат като Дудука в някои специфично-сексуални, народно-артистични среди/ е опасен за обществения ред, благоприличие, физическо и психическо здраве.
Нека четат внимателно народния любимец Делян Пеевски, неговата медийна майка-праска Ирена Кръстева, и задунайските управители Цветан Василев и Ахмед Доган, нека четат и всички знайно-незнайни господа и госпожи Олигарси и Олигархчета, начело с господин Олигарски. /Безплатно е – могат да четат и Обикновените Олигофрени, ... щом всяка седмица успяват да си купят и прочетат вестник „Уикенд”, без да се изцапат в него/
Деляне, Догане, Ирено, Цветане! Имам достоверна оперативна информация, че лицето Николай Бареков работи срещу Вас – моралните стожери на нацията!
Той лицемерно ви целува ръцете /и други, по-скришни места/, харчи ви нашироко парите, но всъщност дълбоко ви заблуждава, във връзка с платения от вас негов проект „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА”. Тоз подлец всъщност е решил да ви изпързаля, да ви издърпа килимчето, направо – да ви разкаже игричките... На вас – големите играчи!!! Докато вие давате луди пари на тоз Дудук, той подло и лицемерно ви гласи гаден номер, забива ви нож в гърба:
Дудука казал, че щом станел Премиер /работата била вече уредена, и то с ваша помощ/, щял ... да ви бие дуспата! Щял, представете си, да отстреля заедно с Вас, и цялата Света Олигархия от ДС и КГБ, дето ореола и осветява, с платена от Газпром светлина, правилния път на България вече 25 години...
О,О, Олигарси, напразно харчите за тоз подлец и лицемер спечелените с много /наша/ пот и кръв, /ваши/ пари! Зад гърба ви, всъщност подлият Дудук го играе на патриот, прави се на светец - същи нов Левски, с извинение! Чува се, говорел по тайни седенки: Ако спечелел – щял да спечели цял народ, ако загубел – губела само светата Олигархия... Тая, дето му плаща сметките!!!
Господа Олигарси, Олигархчета, и Обикновени Олигофрени, не виждате ли: Туй момченце вече се е взело много на сериозно! Не усещате ли, че направо си е повярвал – щял да спечели цял народ?! Да спечели милион - добре, да спечели милиард – още по-добре... Ама да спечели цял народ, хайде де – че кой ще го изтърпи, тоз жалък неблагодарен посерко и смешник!?...
Бареков - премиер! Бареков – спасител!! Бареков – на всяко гърне похлупак!!! Докога, питам аз, господа и другари, ще търпите тез негови тъпи селски номера? Докато ви изпързаля-я-я, отговаря разума и опита на здравите сили, нали!?... Е, трябва ли, тогава, после, зорлем... като Андрей Луканов, като Илия Павлов, като Емил Кюлев???
Затова, преди Дудука да е сгазил лука, преди да е осрал цяла България, спасявайки я от Вас – моля ви, вземете спешни мерки:
Щом Бареков иска да е Премиер – уредете му премиера в някоя ваша чалга-телевизия, да весели народа, по живо, по здраво!
Щом Бареков иска да е Спасител – пратете го спасител на плажа в Слънчев бряг, да спасява народа цяло лято, колкото си ще!
Изобщо, ако наистина сте Олигарси, ако все още ви се чува думата: Не се трае вече таз простотия! Спрете тоз тъп сериал, стига тоз бездарен бигбрадър!
С ДУДУКА – ДО ТУКА, ПРЕДИ ДА СГАЗИ ЛУКА !!!

28.04 2014 в 18:09

демек Бюрека иска хубаво да се надупим, но ше му го подам орално той е свикнал

28.04 2014 в 17:17

НА ТОЗИ КЛИП БЕЗОПАСНА ИГЛА МУ НЕ ТРЯБВА.ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН СЕ Е ЗГЪНАЛ МНОГО, МНОГО ПО-ДОБРЕ.

28.04 2014 в 17:08

Посланието на Дилов е:"ФЪФЛЕТЕ ДА ФЪФЛИМ"!А посланието на Бареков:"ВСЯ ВЛАСТ-ЦИГАНОМ"!

28.04 2014 в 16:43

Булгаристан без ценности:

https://www.facebook.com/bg.bez.cennosti

28.04 2014 в 15:20

Как е възможно човек да падне толкова ниско??!!!

28.04 2014 в 15:08

По-всеядна свиня от Влюбен Дилов надали ще се намери, в момента е усетила, че в копанята на барековата бизнес-матрица има най-много помия и затова се е наредила немедленно. Точно от такива политически помияри като него и бившият му подопечен и настоящ министър на културата ме е гнус най-много!

28.04 2014 в 14:52

Това с безопасната игла ми хареса - много точен пример!

28.04 2014 в 13:25

Ами да как пък не да гласуваме за ДПС , та те ядът свине ама яката, само се правят че религията не им била давала. Те са гадни мръсни крадливи лъжци . Бюлетина 28 е правилният избор.

28.04 2014 в 12:47

Ами, кво да ви кажа ...Айнщайн доказа с формули,че глупостта е безкрайна ; сега остана ние да я докажем емпирично и да гласуваме с бюлетина номер 28.
Идиот до идиота, мила моя майнольо, лъжец до лъжеца ...
На всеки косъм - по 28 !