Видео агитира „наведените хора“ да гласуват за Бареков

OFFNews 28 април 2014 в 08:13 11051 38

Любен Дилов в предизборен клип

Сценаристът Любен Дилов – син, който подкрепя партията на Николай Бареков „България без цензура“ (ББЦ), излезе с предизборно видео в подкрепа на своята коалиция – ББЦ, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“.

Клипът е заснет в компанията на кукла свиня, която е част от програмата на ТВ 7.

Използвам, че свинята дреме, за да ви агитирам за изборите. Тя, свинята, най-вероятно ще гласува или за Касим Дал, или за ДПС, щото не ядели свинско – толкова й разбира главата“, казва Дилов в клипа си.

За да убеди зрителя, сценаристът сравнява хората с игли и коментира, че в стремежа си да свържем двата края, сме ставали все по-наведени и по-наведени.

„Защо ги подкрепям – заради стара гергьовска символика. Човек се ражда като тази игла, като копието на Свети Георги – той е прав, остър, безпощаден, победоносен, но постепенно необходимостта да свърже двата края, непрекъснато го свежда надолу. Той става по-наведен, по-наведен, докато ги свърже тия пусти два края и най-накрая се превърне от копие в безопасна игла“, развива теорията си Любен Дилов.

Той предлага да спрем да съществуваме и да започнем да живеем, като гласуваме за коалицията на Николай Бареков.

„Затова си мисля, че е време да направим малки крачки по посока на това да престанем да мислим как да свържем двата края, да престанем да оцеляваме и да започнем да живеем, белким се завърнем отново към онова време, когато бяхме победоносно копие. Затова - № 28 (Коалицията на ББЦ) от бюлетината, за да не стане № 29 (ДПС)“, казва в клипа си Дилов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!