Въпреки всичко, което ни дърпа надолу, има как да полетим - с номер 12 на 2 април

Обединение ПП-ДБ завърши предизборната си кампания с уникално визуално шоу, което припомни, че българите и преди сме били първи, и сега има как да сме първи отново – зависи изцяло от нас

OFFNews 31 март 2023 в 12:58 548 0

 ПП-ДБ закри предизборната кампания в София

Снимка Продължаваме промяната/Пресцентър

Кирил Петков

"Цял живот слушаме как от нас нищо не зависи…Как сме малки и незначителни…Как никога и в нищо не сме първи. Хайде сега да видим как всъщност това изобщо не е вярно!“

С тези думи започна визуалното шоу, което беше част от финала на кампанията на обединение „Продължаваме Промяната – Демократична България“. В рамките на няколко минути то припомни част от моментите, когато българите сме били първи и ни показа, че има как да бъдем първи отново. Това зависи изцяло от всички нас и подкрепата, която обединение ПП-ДБ ще получи с номер 12 на 2 април.

Непосредствено преди мапинга, заедно с десетките граждани на площада, лидерите на обединение “Продължаваме Промяната – Демократична България“ заявиха, че е крайно време да спрем да чакаме някой друг да ни оправи. 30 години само чакаме, а нищо не се случва. Затова 2 април е моментът да покажем, че бъдещето зависи изцяло от нас, категорични са те. Защото въпреки всичко, което ни дърпа надолу, има как да полетим – с номер 12.

Вечерта продължи с DJ парти с DJ Mati, DJ Cass и DJ Groovy.

На 2 април изборът е ясен. Стабилна бедност отново или нормален европейски живот. Няма спасител, зависи от теб. Гласувай в неделя с номер 12. Има как!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови