Валери Симеонов отива на изборите с още две партии като коалиция ''Патриотичен фронт''

OFFNews 29 септември 2021 в 19:14 9691 1

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов отива на изборите в коалиция с БНДС „Целокупна България“ и БДС-Радикали. Наименованието на коалицията е "Патриотичен фронт" - както беше и при някогашното обединение на НФСБ с ВМРО. 

От публикацията на НФСБ във фейсбук не става ясно дали коалицията се е регистрирала и за президентските, и за парламентарните избори на 14 ноември. 

При предишния парламентарен вот на 11 юли НФБС също се яви в коалицията "Българските патриоти", но с ВМРО и "Воля". Трите партии събраха едва 3,14 на сто от гласовете. 

Зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев, Георги Вълчев (Целокупна България) и Цветан Манчев (БДС-Радикали) внесоха днес в ЦИК документите и подписите на патриотичната коалиция.

"Ние заедно – НФСБ и Целокупна България, сме сред учредителите на обединението „Патриотичен фронт“ през 2014 г. и се чувстваме морално отговорни това обединение да продължи", посочи след регистрацията Борис Ячев.

По думите на Цветан Манчев кандидатите на "Патриотичен фронт" ще бъдат достойните кандидати, защото носят у себе си най-важното – любовта към България“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови