Трайчо Трайков за кандидат-президентите: Лява, ляв, ляв, ляв... и аз

OFFNews 26 октомври 2016 в 09:15 17267 11

Кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков бе помолен да определи претендентите за "Дондуков 2" с по една дума.

И ето какво отговори той:

- Цачева?

- Лява.

- Радев?

- Ляв.

- Каракачанов?

- Ляв.

- Калфин?

- Ляв.

- Орешарски?

- Ляв.

- Дончева?

- Лява.

- Марешки?

- Принуден.

- Трайков?

- Аз.

„Българската прокуратура не работи много принципно и обслужва политически цели в конкретни моменти. В една добре подредена система не по съветски модел, не би се случвало така", каза още кандидат-президентът на Реформаторския блок.

Коментарът му бе в отговор на въпрос дали се притеснява от разследване срещу себе си по казуса АЕЦ „Белене” за времето, когато беше енергиен министър.

„Няма основания за обвинения срещу мен, но предвид работата на нашата прокуратура, никога не се знае”, добави Трайков.

Кандидат-президентът коментира и острите реплики, които в последните дни си размениха премиерът Бойко Борисов и държавният глава Росен Плевнелиев.

„Пеевски имал министри и държал службите, Прокопиев назначил президент… Чудя се дали Бойко Борисов въобще някога е идвал на власт”, каза Трайков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

11

синя сова

26.10 2016 в 22:48

№ 4-Господин Димитров,честит Имен ден!Желая ви здраве :) И понеже питате КОЙ?,реших да ви отговоря на въпроса...ами КОЙ са ченгетата от ДС!Те доведоха кобурготски ,който доведе юпитата от Лондон Да съсипят постигнатото от първото и единствено демократично управление ,което беше преди тях!При царистите започна разграбването на Черноморието,продажбата на БТК за жълти стотинки от лешояда ники василев,далаверата на милен велчев с брейди облигациите,спирането на 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй ,стартирането на проклетия корупционен строеж БелЯне...После подготвиха създаването на фалшивата УЖ дясна партия герб...но това е следващата глава от сагата...ДС!Това е отговорът на КОЙ!

11582

9

ogi.1

26.10 2016 в 17:56

Под ляв политик разбирам изброените от Трайчо Трайков защото всички те са свързани с БКП ДС и корупцията създаена от тях.

25665

8

Victimized

26.10 2016 в 14:49

Кандидата явно не е запознат как принципно трябва да работят политическите движения в една суверенна държава.
Когато гражданите са на ръба на оцеляването , социалната политика е интуитивно по предпочитана от масите. За демокрация, свободи и либералщина , обществото почва да мисли едва когато има излишък..
Но очевидно не взимат под предвид американските си колеги, където демократите в лицето на дъртата вещица , използват лява реторика, главно за гласове , но всичко свършва до там.
Последните години има тотално размиване на понятието лява и дясна политика.
Като гласувахме за СДС едно време вярвахме, че те са десни, а те се оказаха капиталистически глобалисти, сега западни политици със същите възгледи и политики биват наричани леви , главно заради толеранса към малцинствата .
В САЩ републиканците и чаената партия биват определяни като дясно крило, в общи линии избирателите и тук и на запад , нямат никаква идея какво се случва , гласуват за личности и идеали , а не за политики .

77927

7

El Commandante

26.10 2016 в 12:08

Погледнато от гледната точка на масовия избирател, това интервю звучи така:

Трайчо:

...................
...................
...................
...................
...................
...................


благодаря за вниманието.


Само дето българския избирател не е събралото се множество, дошло да чуе Цветната проповед, ако се сещате....

14344

5

Nibble

26.10 2016 в 11:54

Много двусмислено се е изказал Трайчо. Нещо като "по-по-най"....накрая излиза, че той е след "най"......левия.

12047

4

Димитър Димитров

26.10 2016 в 11:01

И защо са леви? Защото си го държат в левият крачол? Този Трайчо е идиот . Лява партия у нас няма , макар да се ползва ляв популизъм . Че кой въведе плоският данък и кого реално обслужват, ако не олигархията всички партии минали през властта. Лява олигархия има ли .Чудя се и се мая как така умни , почтени млади хора стават министри на Буда ? Ами почтени и умни реформатори ? Някои вече са пишман и са опозиция, но какво става в тази държава , мамка му, и какво е това дебелоочие. Имали изобщо морал и не е ли точно морала на политическият и икономически "елит" от прехода причината да сме бананова република в задният двор на ЕС и под балконите на Кремъл? Колкото и да ми харесва какво говори Западняка Плевнелиев и Трайчо и прочие , аз все се сещам за Царя и неговите министри също Западняци , но стартирали АЕЦ Белене . #Кой всъщност решава политическите и геостратегическите казузси у нас ?В чий интерес се прави политиката реално? Дали в интерес на избирателите и мнозинството от народонаселен

63994

3

Red or Dead

26.10 2016 в 10:10

ТрайчУ за кандидатите...
Ляв,ляв,ляв....и накрая аз-педе@аз....
Хахаха...има и рима :-) :-) :-)

21668

2

Руслан

26.10 2016 в 09:57

Ха ха ха ха ха ха ха Трайчо.