Тома Томов: България сама ще избере своя път

OFFNews Последна промяна на 10 март 2017 в 10:17 1862 1

Всичко е в нашите ръце. Ние сме промяната. България сама ще избере своя път. След Брекзит, след Тръмп, всичко пада, всичко се тресе.

Това заяви водачът на листата на "БСП за България" в Благоевград Тома Томов пред граждани от областта. Той допълни, че никой не може да каже какво ще стане след няколко седмици на изборите във Франция или кой ще победи на изборите в Германия.

"Никой не може да каже какво ще стане с Европа, която в момента пред очите ни променя всичко което е. Америка е обърната към себе си, тя няма да се занимава с нас. Европа е обърната към себе си. И тя няма да се занимава с нас. Ние този път ще решим сами съдбата си", каза още Томов.

Според него България е сменила курса си и върви към своя собствена цел. „Какво искаме да променим? Искаме нашите политици да не търгуват с националните ни интереси. Искаме правила еднакви и възмездие за онези, които не ги спазват. Искаме България да се опира на корените си, както в културата, така и в духовността", подчерта водачът на листата на "БСП за България" в Благоевград.

Той посочи, че всичко това може да се постигне, като си поставим ясна и конкретна цел. "Моята цел, като кандидат за народен представител, е община Кресна да подобри инфраструктурата си. Знаете, че заедно постигнахме много. Заедно спасихме водата. С действията си успяхме да принудим АПИ и МВР за частично обезопасяване на пътя. Но ни чака още много работа", добави Тома Томов.

„Силно съм впечатлен от социалната политика, която води кметът на община Кресна - от помощта за семействата с репродуктивни проблеми, до безплатната млечна кухня. Възхищавам се на кмета Николай Георгиев, който стои плътно зад гражданите, зад общото благо на всички живеещи на територията на общината." Това заяви Тома Томов след срещата си с градоначалника на Кресна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови