Цветанов: Хората да не се подлъгват от БСП - няма безплатно здравеопазване

OFFNews Последна промяна на 14 март 2017 в 21:19 4746 1

Kогато има силна местна власт, стабилна страна и работещо правителство, могат да се случват реални неща за общините. Ние винаги изпълняваме поетите ангажименти. България повече от всякога се нуждае да бъде част от обединена Европа, защото не трябва да се отклоняваме от пътя си на развитие. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Вълчи дол.

"Най-важното е хората да не се подвеждат по тезите на опонентите ни от БСП. Този филм вече го гледахме през 1995-96 г. Няма опростяване на лихви, няма безплатно здравеопазване. Високите пенсии струват пари на данъкоплатеца. Казват, че ще спрат Националната програма за енергийна ефективност - но тази политика е пряко насочена към хората и тя е полезна за тях. Програмата трябва да бъде продължена. За ГЕРБ управлението е отговорност", подчерта Цветанов.

Той обясни, че щом има ли перспектива за Варна, има перспектива и за региона.

"Най-важното за община Вълчи дол е да направим обходния път на града. Поемаме ангажимент да направим всичко възможно проектът за ремонт на централната градска част да бъде одобрен и финансиран. Важно за общината е изграждането на Дневен център за възрастни хора. Друг важен важен приоритет за общината е развитието на земеделието. Важно е да вървим напред и да не допускаме страната ни тръгне назад. Всичко е в наши ръце", подчерта водачът на листата на ГЕРБ-Варна Лиляна Павлова.

Избори 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови