Цветан Цветанов в Бисер: Аз съм един от вас и ви обичам

OFFNews 15 март 2021 в 20:51 2215 0

„Аз съм един от вас! Аз съм един от жителите на Бисер. Станах такъв през 2012-а година, когато заедно преживяхме една ужасна трагедия. Познаваме се отлично, а сега ще представя хора, които аз познавам добре и на които вярвам безрезервно“, каза в харманлийското село Бисер председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

„Той беше денонощно до нас. На минус 15 градуса. Въпреки че беше министър на вътрешните работи, се раздаваше за хората в Бисер. Подкрепяше ни и решаваше всички проблеми. Този човек, Цветан Цветанов наистина остави сърцето си в Бисер“, каза баба Тянка.

Пред хората в Бисер тя гордо представи своя внук Георги Христов. Той е завършил право в Софийския университет и успял да си намери работа в известна адвокатска кантора в София. 28-годишният младеж обаче предпочел да се върне в родния Харманли.

„Това е пътят. Да възродим регионите и да задържим младите хора в България и по родните им места“, каза Цветан Цветанов.

„Радостина Циркова е нашият водач в листата за 29 МИР-Хасково. Образовала се е в София и Болоня, и е работила в Брюксел. Но е избрала да се върне в България. Да работи във високотехнологична компания, тук в родината си. Въпреки че има квалификация да направи успешна кариера на Запад е избрала България. И заслужава нашето пълно доверие!“, каза още Цветан Цветанов.

„Познавам Цветан Цветанов от няколко години, защото дълги години живях в САЩ. Направих успешен бизнес там. Живял съм в Чикаго и отлично познавам
българската емигрантска общност там. Помагал съм на много хора. С всичко каквото мога. Така както Цветан Цветанов е помагал на Бисер да се
възроди. С ПП „Републиканци за България“ заедно ще възродим България. Ще върнем нормалността и ще създадем реална икономика. А не раздаване на
държавни поръчки и харчене на нашите пари през прозореца на джипката“, каза зам.-председателят на партията Павел Вълнев.

Хората в Бисер се възмутиха, че само два часа преди срещата им срепубликанците от община Харманли са поставили камера за видео наблюдение на площада.

„Ще победим страха! Ще победим и на изборите. В Бисер, в Харманли, в Хасковска област. България също ще победи страха“, заявиха смело представителите на Републиканци за България. Те направиха обща снимка с хората от Бисер. На площада с емблематичното име „Победа“. „Победа с бюлетината с номер 21, през 2021 година“, видя символиката Цветан Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови