Светльо Витков зове софиянци да питат кандидатите за кмет 'как ще стане'

OFFNews 12 октомври 2023 в 11:59 1229 0

Светльо Витков

Снимка Архив

В “битката” за кмет, районни кметове и общински съветници в София ще се наслушате на обещания с пожелателен характер. На всяко такова задайте само един въпрос: Как? 

Това призова кандидатът за кмет от Глас народен Светльо Витков във фейсбук.

Витков пита: Как София ще стане по-чиста и зелена, когато населението й расте главоломно, парковете са обособени и няма изградена цялостна мрежа на метро, покриваща всички райони и квартали? 

Как управлението на София ще стане по-прозрачно, като всички доклади за гласуване в СО са публични и заседанията дори се излъчват в Нета? Ще промените ППЗОП ли? Какво конкретно? 

Как ще се случи “цялостна инвестиция” в кварталите, които вече са населени и ремонт дори на една улица затруднява движението, камо ли да се блокира цял квартал с ремонт?!, пише още Витков. 

Популистки глупости се говорят тогава, когато нямаш капацитет и възможности да решиш проблемите, но ти харесва да си в далаверата, обобщава той. Лошата новина е, че никой в управление и опозиция няма желание за решаване на проблемите, защото те са извор на средства, допълва Светльо Витков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика