Ексклузивно Иван Калчев - Глиги: Връщам се, за да участвам в същата война, но с други средства

Синя вечер в Пловдив: Отваряйте си очите на 4 с № 4

OFFNews Последна промяна на 21 март 2017 в 07:54 2201 1

Стотици свободни граждани посрещнаха лидерите на Нова Република на Синя вечер в Пловдив. Радан Кънев, Трайчо Трайков, Мартин Димитров и водачът на листата в Пловдив и областта Дани Каназирева призоваха симпатизантите си да се обадят на всички свои познати, за да гласуват в неделя за Нова Република.

"Тук сме се събрали различни хора – много млади хора, много от синьото поколение на 90-те, трети са се разочаровали поотделно и са подкрепяли различни партии. Но винаги сме били свързани - от стремежа ни към европейска България. И най-важното е, че днес отново сме тук заедно", посрещна присъстващите Дани Каназирева.
Водачът на листата на Нова Република в Пловдив обяви, че парламентарната група на Нова Република ще бъде само първата стъпка към изграждането на една смела и обединена десница. 

Трайчо Трайков каза, че в момента наблюдаваме залеза на ГЕРБ. „Наблюдаваме фалшива алтернатива. Всичко се рамкира в конфликта БСП-ГЕРБ. Много често ни питат защо дясното се фрагментира. Но никога не питат защо лявото се фрагментира. Ако ГЕРБ беше дясна партия, нямаше да ни питат това. Дясното днес е само Нова Република", каза Трайков. Десният лидер каза, че често хора го питат „А ако не влезем, какво правим след това?"

„Ако всички, които казват същото, убедено гласуват, нямаше да има никакво съмнение. За мен и сега няма никакво съмнение, че Нова Република ще влезе в парламента. Верният избор е номер 4. Отваряйте си очите на 4, следващата неделя с номер 4", призова Трайков. 

Мартин Димитров допълни, че него много хора го питат „Къде е синьото?"

„Синьото е символ на свободата и демокрацията. Синьото днес е само на едно място – в Нова Република".
Мартин Димитров пое ангажимент пред пловдивчани Нова Република да е техният глас в парламента и да казва на висок глас, че тези кражби не могат да продължават повече. За това сме толкова неудобни. За това са тези фалшиви изследвания. Кои са единствените, които не биха се занимавали с БСП и ДПС? Това сме ние. Ние сме сигурни и сме се доказали. Тествани сме безброй пъти. Не се предаваме. Не се прекършваме. Не се договаряме".
Синият лидер помоли пловдивчани да информират хората и да ги вдигнат на бунт срещу това, което ни готвят – голяма крадлива коалиция БСП-ГЕРБ, замаскирана като експертно правителство с друг мандат.

„Нова Република е новото дясно в България. Моментът е преломен. Пътят на ГЕРБ е почти извървян и хората ще поискат истинско дясно. Трябва да им дадем избор", каза Димитров. Той призова всеки да потърси четирима съседи, четирима приятели, четирима познати и още четирима на улицата, които да подкрепят Нова Република.

Председателят на Нова Република Радан Кънев каза, че вече не е време за агитация. „Приятели, законът и демокрацията са оръжие на слабия. А днес в нашата България слаб е честният, работещият, спестяващият. Слаб е този, който иска здраво семейство, местна общност, община. Защото вече 70 години, властта е на страната на грубата сила", каза Кънев. 
Лидерът на Нова Република съобщи на присъстващите добрата новина: „Демокрацията не ни е отнела нищо. Но и нищо не дава даром. Тя е нашето оръжие - тя ни дава право да се борим за свободата си и за правото си нашите деца да успяват на нашта земя, всеки според таланта, труда и усилията. Да се борим!". 

ИЗБОРИ 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42250

1

Denis Rizanov

21.03 2017 в 10:04

Е как на четири? Трайчо защо тогава кара на три? Защо кара триколка? Нали откъсна едни 70 хиляди евро от България, уж да я защитава с експертното си мнение. Защо не си е купил 4-та гума за триколката?
трайчо, който се цепи от колектива, после колектива ше му го нацепи! Тичай да се отваряш на четири, че жална ти майка.