Росен Костов: ''Глас народен'' е партия, създадена изцяло от българофили

OFFNews 26 октомври 2021 в 22:06 2055 1

Снимка FB/ Росен Костов

"Глас народен" е партия, създадена изцяло от българофили. За нас няма значение Изток или Запад. При нас най-важно е образованието, особено политическото образование, както и продължаването на националните ценности, заяви пред БНТ кандидатът за депутат от "Глас народен" Росен Костов. Той е водач на листите на партията в 27 МИР Стара Загора и 18 МИР Разград. 

Зеленият сертификат

"Когато става въпрос за здравето и живота на хората, единственото, което трябва да се прави, е да се следва мнението на експертите" - каза Костов.

Според него в момента се вземат "политически решения, угодни на някого".

Костов заяви още, че зеленият сертификат е добра мярка, но при наличието на най-малко 50% ваксинирани, поне с първа доза.

Цената на тока и газа

Хората, които живеят на прага на бедността, с всяка година стават все повече. До това ни докараха предишните управляващи, коментира той.

По казуса с цените на тока и газа Костов даде за пример Гърция, където правителството поема разликата при поскъпването на енергийните разходи.

Той заяви, че такива компенсации трябва да получат всички - както бизнесът, така и битовите потребители.

Атомна енергия

Енергията от възобновяеми източници е твърде скъпа, за да бъде заместител на атомната енергия, каза кандидатът за депутат от "Глас народен". 

По думите му атомната енергетика е десет пъти по-евтина.

Росен Костов обясни, че "Глас народен" е за строежа на АЕЦ "Белене" или за дострояването на АЕЦ "Козлодуй", но партията е против това фирмата-изпълнител да е руска.

Избори ноември 2021!

Платено съдържание!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1580

1

Bace7

27.10 2021 в 03:34

Симпатизирахме някога на Светльо Витков, до момента, в който тръгна да се коалира с Радан. И стана ясно, че и те са си "хора от народа" :)