Quantcast

Радан Кънев: Мафията води пълноценна война срещу РБ

OFFNews Последна промяна на 16 октомври 2015 в 12:15 1837 13

Тези избори, в решаващите си последни 10 дни, минават изцяло под знака на черната кампания на Делян Пеевски срещу кандидатите на Реформаторския блок.

Това заявява лидерът на ДСБ Радан Кънев.

В текста му се казва още:  

Тази война на Пеевски срещу най-силните наши кандидати ще бележи целия период до първия тур, и повярвайте ми, тъй като ще бъде неуспешна, ще бележи и цялата седмица между първия и втория тур на местните избори, .

Но това не е просто война на Пеевски срещу нашите кандидати. Това е война на всичко, което Пеевски олицетворява в българската политика и обществено пространство, срещу добрите решения, които предлагаме ние. 

През последните три дни в медиите на Пеевски излязоха общо 24 материала, които са срещу мен, срещу Чавдар Трифонов, или срещу двамата заедно. Мислех, че за две години възможните клевети срещу мен са се изчерпали, тъй като нормалното темпо е по една - две на ден. Оказа се, че има резерв. 

Така звучи смешно и жалко, но тази война не бива да се подценява. Това е война на всички медийни монополи - от общинско, до национално ниво, това е война на всички господари на нагласените обществени поръчки - от общинско, до национално ниво, това е война на покровителите и организаторите на купуването на гласове - от общинско, до национално ниво, на крадците от общинските и националните бюджети.

Това е пълноценна война, която Мафията води срещу Реформаторския блок.

Ние имаме седмица, през която да отстоим позициите си, да не трепнем пред тези атаки, да продължаваме да посочваме проблемите, а не хората, ние компромати няма да вадим, но нагласените обществени поръчки са там, медийните монополи са там, безумните кражби от бюджета са там, безумното и безотговорно харчене на публични средства с предизборна цел са там.

Ние атакуваме проблемите. И ние даваме решенията.

Хората, които печелят милиарди на гърба на всеки данъкоплатец от тези проблеми, харчат добър процент от тези милиарди, за да не допуснат нашата победа. Срещу тези милиарди, ние имаме нашата вяра и убеждение, че можем да работим за по-доброто на цяла България.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.10 2015 в 12:02

Ей гъз ти си достоен ученик на Караиван известен още като Мавъра Костов.Ама номера няма да мине.Щом се прегърна с Кукунева си ясен.Напусни правителството и ще ти повярваме.Нали знаеш.По делата ще съдим за теб.На приказки няма.Виж листата на блока в София.Трайчо-човек на Прокопиев .Прошко-лизач на Куневия задник.

16.10 2015 в 16:29

Че тя мафията е в листите на РБ, каква война? Раданчо май усеща изборния провал и почва рано с оправданията.

16.10 2015 в 16:06

Много силни думи! Успех на кандидатите на РБ!

16.10 2015 в 14:48

Хайде и тия стигнаха дъното. Или по-скоро върха, зависи от гледната точка. Като ги чуеш да приплакват как те такива светли политици с идеи, плам и хъс, пък долната мафия, соросоидите, Путин и цялата галактика са решили да ги смачкат и работят денонощно против тях значи са тотално изчерпани по всички точки и са стигнали нирваната във властта - лъжи, мами, изкарвай пари.

16.10 2015 в 14:46

На този ГЪС не виждам кой ще му се върже на бълнуванията! Свърши тя тая. Мъжко дупе един път се...
Няма кой да ви повярва повече!
Отивай да поливаш теменужките.

16.10 2015 в 14:32

РБ е част от управляващата коалиция. Защо Кънев говори сякаш е от репресирана опозиция? Война, мафия, а да не стане после пак Лукарски да излиза и да казва че всичкото говорене било така на шега за да се стегне електората? Получава се нещо подобно на това което правят ДПС и Атака за да си стягат гласоподавателите. Ако някой клевети да се съди, но да се мрънка при положение че си част от управлението е глупаво. Мафията не се появява само преди избори, тя си е там постоянно. И какво се прави? Постигаме "политически компромис".

16.10 2015 в 14:27


Успех!

16.10 2015 в 13:41


РАМАЗАН-ГЪЗОТ......ГЛАВНИЙ ЛАПАЧ НА ГОЛДЕН ШПЕКЪТ НА РЕСПУБЛИКАТА:):)):)

16.10 2015 в 13:38


RAMAZAN.........КЛОУНА НА РЕПУБЛИКАТА...ЛАПАЧА НА ГОЛДЕН ШПЕКА:):):)

16.10 2015 в 13:35

От друга страна някои в РБ като здравния мин. Москов успешно си партнират с мафията в бели престилки, в случая. Показателно е, че се води кампания срещу частното здравеопазване, а в същото време се толерират най-крадливите ръководства на държавни болници. В държавното здравеопазване е традиция всички доставки и услуги да се правят от фирми свързани с директорите на болниците или срещу тлъсти комисионни. В тях също се написват клинични пътеки като за олимпиада, то понеже са държавни касата си затваря очите, а друга причина е, че директно се от числят средства за черни каси на Партията.