Проф. Вили Лилков: Виждам София в А отбора на градовете, които движат Европа

OFFNews 01 октомври 2023 в 13:17 2471 2

Проф. Вили Лилков

Снимка КОД

Виждам София в А отбора на градовете, които движат Европа. Със своята богата и древна история София е град, който разширява европейската цивилизация и трябва да бъде модерната Западна столица на Източна Европа. 

С тези думи проф. Вили Лилков откри кампанията на "Синя София" днес. Ще насърчавам будните, трудолюбивите и почтени хора. Няма да отмествам поглед от бъдещето и никога няма да забравя, че София е древен град, който носи духа на християнската толерантност и е длъжен да даде шанс на всеки, който иска тук да реализира своите мечти, обеща проф. Лилков пред препълнената зала на ул. "Оборище" 5. 

Проф. Лилков представи и екипа си от 24 кандидата за районни кметове и 61 кандидата за общински съветници и заедно с тях са ангажира: 

"Да проведа решителна битка с корупцията; да привличам активно гражданите в управлението; да упражнявам стриктно контрол над администрацията; да привличам инвеститори и да премахвам пречките пред тях; да следя лично качеството на ремонтите и строителството; да разходвам пестеливо парите на софиянци; да намирам най-добрите решения на тежките проблеми във всеки квартал".

В сините листи на "Местна коалиция КОД (Д3, БДФ)" са най-качествените и компетентни кандидати за управление на София - посочи той. - В тях има:

1. Повече от 10 учени и университетски преподаватели (професори, доценти, главни асистенти) и директори на софийски училища.

2. Хора с богат опит в местното и националното управление - министри, зам. министри, кметове, зам. кметове, общински съветници.

3. Математици, статистици, финансисти, икономисти, IТ специалисти, инженери, лекари, режисьори, журналисти.

4. Професионални спортисти, републикански шампиони.

5. Експерти по публична администрация и в областта на топло- и електроенергетиката, околната среда, водите и земеделието, в сферата на сигурността, в социалните и здравни дейности.

6. Носители на различни престижни награди и отличия.

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1730

5

Ivan

01.10 2023 в 17:51

Още обобщена информация по темата за Чефо:
https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/stroiteli-kapitalizma-stefan-sofiianski-zlatnata-sinia-kokoshka.html

1730

4

Ivan

01.10 2023 в 17:50

Г-н Лилков, имахте възможност, като член на ОС в продължение на години да допринесете поне малко от това, което сега обещавате. Не самостоятелно, а в екип от съмишленици в ОС. Не го направихте. Симпатизант съм на СДС от момента на възникването му, но хора като Янчулев, Каракачанов (зелен отвън, червен отвътре), Софиянски (ухиленият шмекер с първия подпечатан сертификат за невинност, при наличието на вопиещи корупционни нарушения ), по негово време Председателят на ОС Антоан Николов, който се отказа от депутатство, за да приватизират заедно общинската собственост по Витошка, Съборна, Раковски и т.н. и прочие "сини"явления... Просто МЕРСИ!

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика