Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Предизборно шоу: Америка има история колкото селска тоалетна в Костандово

OFFNews 11 октомври 2016 в 18:09 15672 6

Кемил Рамадан.

Митьо Пищова вече има сериозен конкурент в надпреварата за президентския пост. Това е Кемил Рамадан, издигнат от ПП "Балканска демократична лига".

Рамадан твърди, че е приятел с ръководителя на Чеченската република Рамзан Кадиров и шейх Мансур, собственика на футболния отбор Манчестър Сити.

Аз си ги поканил, просто ще ми дойдат на гости. Може един от тях да дойде, каза Кемил Рамадан пред БНТ.

Преди 4 часа ми се обади шейх Мансур. Той казва така: Ако ти станеш президент, аз ще ти направя един подарък - за 5 години ще отпусна от фонда Абу Даби инвестмънт по 1 милиард за всички български граждани безвъзмездно - за техните фирми да се развиват като хора, твърди кандидатът за президент, издигнат от "Балканска демократична лига".

Моят български национален интерес е първо да спечеля изборите, отсече в телевизионното си интервю Рамадан.

Според него "задължително трябва да излезем от НАТО и ЕС" и да не допускаме "никакви мигранти, никакви преселници" в България.

Ние сме много по-ценна държава от Европа, върнете историята - 681 г., какво правим, какво е Европа. Америка командва целия свят с лъжа и измама. Ние имаме история от 681 г., а Америка - като държава - има история колкото една селска тоалетна в Костандово, констатира г-н Рамадан.

В президентската надпревара на САЩ той има симпатии към Доналд Тръмп:

"Тръмп - 100 процента! Хилъри Клинтън ще докара света до Трета световна война! Гарантирам го!"

Много коли карам - Порше карам, сега в момента съм с Порше, карам Ауди S8, карам БМВ М6, Ферари имам, много коли имам, похвали се кандидатът за президент.

Той е категоричен, че визите за турски граждани за ЕС не трябва да падат и Турция няма място в ЕС: "Турция няма право - не може и да помирише за Европа."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews