ПП Глас Народен: Ние никога няма да се предадем!

OFFNews 09 юли 2021 в 20:20 1331 0

Кампанията на ПП Глас Народен за предстоящите в неделя избори мина под мотото "Опълчение", но от партията бяха категорични, че опълчението няма да свърши след изборите.

"Ние ще се бием в моретата и океаните, ще се бием с растяща увереност и растяща сила във въздуха, ще отбраняваме нашата България, каквато и да бъде цената! Ще се бием на бреговете, ще се бием на десантните площадки, ще се бием в полетата и по улиците, ще се бием в хълмовете… Ние никога няма да се предадем!"

Това заяви лидерът на ПП Глас Народен Светослав Витков на среща с опълченците от партията във Варна преди няколко дни, а думите бързо бяха приети от всички членове и симпатизанти на политическата организация.

В партията са единодушни и за основните цели, които са дългосрочни, а не моменти само до изборите. Съпротивлението срещу всичките тези, които 30 години ни мачкат и продължават да ни мачкат ще продължи. Ще продължи и битката за политическа активност и стремежа към политическо образование за хората, въпреки медиите, ръководени от политическото статукво.

ПП Глас Народен ще се бори за идеала, около който единствено могат да се обединят българите. И той е не "България над всичко", а е "България на всички българи".

"Глас Народен сме българофили и се противопоставяме на всеки интерес, различен от националния", казват от партията.

От Глас Народен ще работят за безплатно здравеопазване, включващо безплатни лекарства и лечение, за пенсионерите и децата до 7-годишна възраст на родители със завършено средно образование. За увеличаване на парите за образование до 6.5% от общия годишен планиран бюджет, което ще доведе до увеличаване и на заплатите на учителите.

Партията работи срещу гейпарадите, чалга културата, растящата битова престъпност в определени райони. Само завършили средно образование българи, недължащи данъци за предходната година да имат право на гласуване настояват от ПП Глас Народен. Ще продължат да настояват и за забрана на политическата агитация на "майчин" език по време на кампании за парламентарни и местни избори, тъй като по този начин партийните функционери ще могат да мотивират избирателите си да научат официалния език на родината си.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предизборна публикация. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!