„Поща №10“ на Стефан Данаилов във Варна преля от въпроси

OFFNews Последна промяна на 23 март 2017 в 14:20 1285 1

Хиляди писма напълниха кутиите на „Поща №10“ на Стефан Данаилов във Варна. В рамките на няколко дни варненци имаха възможност да зададат въпрос към водача на листата на „БСП за България“ във Варна, да напишат мнението си, да коментират актуални теми и да дадат препоръки. 

„Благодаря на всеки един от тези хора. Много внимателно изчетох всички писма, които се събраха. Исках да отговоря на всички лично по телефона, но те са толкова много, че ще трябва да водя разговори най-малко месец“, коментира Стефан Данаилов. Той пое ангажимент да отговори като върне писмо на всеки от подателите в „Поща №10“. „Заедно с моя екип, в рамките на няколко дни всеки от хората, написали ми нещо, ще получи отговор по пощата или на електронен адрес“, каза водачът на листата с №10 във Варна.

„Хората ме питат какво ще направим за Варна, искат в България да има работни места за децата им, които сега са някъде в чужбина, искат благоустрояване на кварталите си, повече средства за здравеопазване, искат по-високи пенсии. Имаше и много въпроси, които са от компетенция на местната власт“, обясни Стефан Данаилов.
И добави: „Най-важното, което трябва да направим, за да върнем достойнството на Варна е да възродим икономиката на града. Не може Варна да е на пето място по размер на работна заплата. Не може да е само обслужващ туризма град, при положение, че летният сезон не е толкова дълъг. През останалото време хората къде да работят? Къде са големите предприятия? Къде са работните места? Затова сме предвидили във всеки един регион в страната, като начало, да се възроди поне едно структуроопределящо предприятие. Като има икономика- хората ще са спокойни, че ще имат работа, ще остават тук, няма да бягат, ще плащат данъци тук“.

В кутиите на „Поща № 10“, които бяха разположени на територията на цяла варненска област, са пуснати и много лични пожелания и поздравления към проф. Стефан Данаилов. „ Многобройните срещи и хилядите писма ме убедиха, че хората искат промяна. Вярвам в успеха и разчитам на всички варненци“, каза още водачът на варненската листа на „БСП за България“. 

ИЗБОРИ 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12009

1

Nik68

23.03 2017 в 15:54

Слабо Ламбо. Много сслабо. Неподготвен. Варфна не е на пето място а на 3-4 според различните критерии. И понеже спомена Враца - показателя е средна работна заплата на заети. Само че във Варна безработицата е много по-ниска от тази във Враца. Варна е от малкото и то с най-голям положителен прираст на населението за България. А това е вече ясен показател за добър жизнен стандарт, просперираща икономика. На подготвящите речите Слаб 2.