Петър Москов: Борбата срещу ДС е борба за забогатяване на българина

OFFNews 20 октомври 2023 в 09:52 889 0

Петър Москов

Снимка КОД

Синя София е дясна политическа алтернатива. Издигаме проф. Вили Лилков за кмет на София и листа от 61 кандидати за общински съветници сред които има много знакови лица от българската десници като д-р Любомир Канов, Иван Сотиров, Росен Елезов, Ивайло Караньотов и още много достойни и компетентни политици и специалисти. Синя София издига и кандидат кметове за всичките 24 района на столицата. 

Синя София е сериозен политически проект за алтернатива на статуквото и на опитите на дъщерната номенклатура на червената олигархия и ДС, след овладяването на българската икономика да овладеят официално и политиката на България.

С добрия старт на Синя София се надяваме да запалим огънчето и на Синя България.

Ние сме носители на десните принципи. Тези десни принципи, които преходът трябваше да наложи в България, но вместо това беше допуснато комунистическите метастази и червените куфарчета с пари да криминализират държавата ни и вместо реална конкурентна икономика днес имаме корупция и социализъм.

Борбата срещу фирмите на ДС и червените куфарчета не е разказ за миналото, както се опитва да го представи статуквото днес. Не, това е борба за забогатяването на българина, за конкурентна икономика, за свободен пазар и силен сектор от малки и средни предприятия. Това е основата на свободните общества и на демокрацията. И докато в България не наложим тези десни принципи на свободната икономика, държавата ни ще продължава да е най-бедна в Европа, а младите българи да напускат държавата.

На София, а и на всеки български град е нужен кмет - истински стопанин, който да милее за града, да харчи пестеливо парите на съгражданите си, не наследници на комунистическите управници и кадесари, за които нашите пари са просто касичка за грабеж и харчене, точно както родителите им откраднаха и изнесоха парите на държавата преди 30 години.

Синя София е тази дясна алтернатива, която иска да завърши мисията на десницата - налагане на реален конкурентен капитализъм и пазарна икономика. Това е единственият начин България да стане богата и независима държава. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки