Quantcast

Пеевски се отказва от Европарламента (снимки)

OFFNews Последна промяна на 26 май 2014 в 00:39 15776 29

1/1
Делян Пеевски

Снимка Сергей Антонов

Делян Пеевски

Нереализиралият се шеф на ДАНС Делян Пеевски обяви, че се отказва от мястото си в Европейския парламент в полза на Искра Михайлова.

Това съобщи самият той на пресконференция на ДПС в НДК. Пеевски благодари на всички местни структури на партията, които са му гласували доверие. 

"Европейското място не е самоцел за мен и тази вечер ще ви го докажа", зарече се Пеевски и обясни, че след доверието, което е получил от структурите на партията, се чувства длъжен да остане по-дълго със съпартийците си.

Пеевски се отказва от мястото си в полза на екоминистъра Искра Михайлова. На въпроса кой ще замести Михайлова в кабинета "Орешaрски", лидерът на ДПС Лютви Местан обясни, че партията му разполага с много добри кадри, но отказа да назове името.

Пеевски се оплака, че през отминалата година, която премина под знака на протести, той е бил подложен на незаслужени атаки от медиите.

"Така и не разбрах в какво ме обвиняват, дори по пътя отново по мен тичаха някои хора, които служат на други господари и ми задаваха неясни въпроси, които отдавна са ясни на техните господари, които се уплашиха от моята номинация за председател на ДАНС", каза Пеевски.

Той коментира, че решението му да оглави ДАНС е било плод на желанието му "да даде нещо на България". Според Пеевски една година след номинацията му все още няма ясни критики по негов адрес.

"Ако бях чул в нещо да съм обвинен, бих се оттеглил, но за една година не чух нито едно стойностно обвинение, нито някой да извади нещо срещу мен. Постоянно се заливат институциите с фалшиви сигнали за проверки срещу мен и моето семейство. И това ще изтърпя, но когато всичко свърши, кой ще ми се извини", попита Делян Пеевски.

Попитан дали ще започне да идва редовно на работа в парламента, той коментира, че това е "изчерпан" въпрос.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.05 2014 в 11:03

Ама наистина ли никой не прави връзката?

ДПС Размахва Пеевски пред народа и казва "Ето го! Колкото и да ревете няма да се отървете от него! Той ни служи."

Пеевски, от своя страна изправя свой служител в една от фирмите си (Бареков) пред хората и казва "Ето го народния човек! Новият политик! Той ще ви оправи!"

И какво става?

200 хиляди българи се юрват да си дават дупетата.
Ако това не спре веднага, в следващия парламент турците, заедно с еничарите ще имат мнозинство и няма да им се налага да делят баницата с когото и да било. И тогава е свършено и със СерГей и с Бойко и с нас!

Честито ви Турско Робство 2!

27.05 2014 в 00:23

А на какъв език щеше да разговаря с колегите си в Европарламента? Може би на льо трънски сричащ?

А за еврокомисар си мисля, че се готви станишко.

26.05 2014 в 21:46

Като им погледнеш мутрите на Местан и Пеевски заедно са като типичния бос на мафията и дясната му ръка - мутрата за мокри поръчки.

26.05 2014 в 19:06

ДПС ЕООД с едноличен собственик - Меди Доганов и прокурист - Владимир Зидаров доказа, че може да тури в листите си и магаре (или козел) - буквално! и поробеният му електорат да го избере. След това, доволни от демонстрацията, могат да оттеглят клетото животно от мястото, за което е избрано.

И никой (от гласоподавателите им) нито се учудва, нито задава въпроси... Либерали (се самонаричат), демократи (пак така). Ех!

26.05 2014 в 18:03

Как да отиде в Европарламента,като две думи на кръст не може да каже...Някой ,някъде да е чул негово изказване? ;)

26.05 2014 в 11:46

Само образователният ценз ще реши въпроса - в България до 16 г. ОБРАЗОВАНИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

26.05 2014 в 11:37

Просто мамата на Пеевски плаща на ДПС. Затова те се чувстват задължени да му предлагат разни постове. Просто така, да се знае че му се отблагодаряват. Мамата на Пеевски така му купува висше, място в борд, зам. министерско място, депутатско място, шеф на ДАНС, евродепутат... Ако 4 милиона продължават да си стоят в къщи може да стане и президент. После ще се откаже де...ама знае ли се...

26.05 2014 в 11:31

Който е гледал снощи пресконференцията на турците още веднъж е могъл да се убеди,че Дебелан Пеенски освен че е злобен, е и безсрамен. Отговорите му, като се изключи частта с оплакванията как несправедливо го хулели и не му се извинили, бяха казани с толкова злоба и презрение към плебеите в залата и пред телевизорите, че изтръпвам при мисълта, какво щеше да бъде ако беше станал шеф на ДАНС.

26.05 2014 в 11:20

Уффф от една страна се радвам, че няма да ни излага, обаче пък ми се щеше да се махне оттук, ако може...

26.05 2014 в 10:52

Там са го предопредили,че не го искат,а и това ли унижение България трябва да понесе,не ни ли стигат другите.