Първанова: В Монтана мизата е 100 лева за глас

OFFNews 21 май 2014 в 19:19 3591 0

Идвам от Монтана. Там ми казаха, че мизата е 100 лева за глас, заяви пред БНТ Антония Първанова, водач на евролистата на КОД- Антония Първанова, Илиана Раева-ОБ, НДСВ, СДП.

Според нея гласове пазарува "този, който има олигарх за кукловод".

Големите партии разчитат на твърдите ядра и купения вот. Това са камъни върху демокрацията и прозрачността, каза лидерът на НДСВ.

Докога обаче ще продължаваме с контролирания вот, докога българските граждани ще си плащаме тарикатлъка за 50-100 лева? Вижте какъв парламент имаме: това е някакъв уличен цирк- коментира Антония Първанова.

Според нея в момента сме свидетели на медийна и социологическа манипулация, в която се прибягва дори и до "услугите" на врачки.

Статуквото ще бъде купено, ако хората не излязат масово да гласуват. Политическите прахосмукачки развращават не само тези, които прибират от други партии, но и избирателя, каза водачът на евролистата на КОД.

Моите уважения – мъжете в българската политика си показаха и меда, и жилото. Време е мъжете в българската политика, особено тези, които не са ходили в казарма, малко да се отдръпнат, добави Първанова.

В най-трудните времена аз останах в НДСВ. Оглавих партията, за да я реформирам, каза още лидерът на НДСВ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!