Първанов: АБВ е с широка палитра от кандидати за вота

OFFNews 27 септември 2015 в 12:59 1274 0

Георги Кадиев е кандидатът, който би могъл да бъде по-добрият кмет на София. Това каза Георги Първанов, председател на АБВ при официалното откриване на националната предизборна кампания на партията в НДК. 

"Позицията на АБВ да подкрепи кандидатурата на Георги Кадиев е, че той е доказал своите професионални качества, доказал се е в политиката като човек, който познава добре проблемите на столицата и предлага ясни, убедителни, алтернативни решения", обясни Първанов.

"В местните избори влизаме с една широка палитра - имаме много силни, интелигентни, убедителни кандидатури", заяви още той. Първанов припомни, че през 2006 г. от зала 3 в НДК стартира победоносната кампания за президентските избори. "Вярвам, че и сега ще имаме същия успех", заяви той.

Той подчерта, че в тези избори АБВ влиза със самочувствието на най-динамично развиващата се партия.  "Няма друга партия, която за 1 година да е скочила на 15 хил. членски състав. Това е един от знаците, че АБВ от тук нататък става незаобиколим фактор и че идеите на някои партиини лидери за монопол в лявото пространство остават делеч назад в историята", каза още Георги Първанов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!