Нинова с теснолинейка от Семптември до Велинград: Имаме план за развитие на балнеотуризма

OFFNews 13 март 2021 в 14:20 2535 0

Направихме едно символично пътуване от Септември до Велинград с влака-теснолинейка в подкрепа на региона за развитие на туризма, за спасяване на българската гора, за осигуряване на работни места, защото нашата програма е ориентирана изцяло с грижа към хората“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред социалисти и симпатизанти на партията във Велинград. 

По време на железопътния преход между двете гари във вагоните на теснолинейката Нинова бе придружавана от 104 членове на БСП от област Пазарджик, между тях кандидатите за депутати от листата, областният и общински председатели от региона. 

34 членски карати връчи по време на пътуването във влака лидерът на българските социалисти на нови членове. Енергетици, икономисти, инженери и мениджъри по логистика получиха своите електронни партийни карти. 

След посрещането й с цветя и хляб и сол на гарата във Велинград, Нинова изтъкна: „Имаме специален план за развитие на балнеотуризма като една страна с най-много минерални извори, които тепърва могат да донесат на региона и на България икономическо развитие, работни места, добри международни отношения, защото нашият план предвижда договори с други европейски държави, които да изпращат тук на лечение чрез техните осигурителни институти хора, които имат нужда от лечение с нашите минерални води“. 

Корнелия Нинова връчи електронни членски карти на новопостъпили социалисти и от града с лековитите извори и още веднъж подчерта значимостта на БСП на тези избори и важността на вота: „Четири години ние доказахме, че искаме да сменим този модел на управление. Бяхме категорична и ясна опозиция. Не се поддадохме нито на изкушенията, нито на заплахите на тази власт. Доказахме, че искаме и можем да изградим алтернатива. И днес заставаме с чисто лице на почтени хора, които не продадохме интересите на подкрепящите ни и се обръщаме към всички, които искат тази промяна. Не се страхувайте и гласувайте свободно! Ние имаме план за управление, имаме силни екипи, в листите ни има честни хора, които да изпълнят този план за управление, защото искаме демографски стабилна, образована и здрава нация, която прави модерна икономика, която има култура и духовност, развиващи българщината, която има сигурност и спокойствие в домовете си и на улицата“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови