Национално Обединение на Десницата (КОД, БЗНС, БДФ, СЕК) закри кампанията си за Южна България в Пловдив

OFFNews 08 юли 2021 в 12:43 2818 0

Национално Обединение на Десницата (КОД, БЗНС, БДФ, СЕК) закри кампанията си за Южна България в десен Пловдив, на емблематичната за града сцена „Ядрото” в арт квартала „Капана”. За задачите пред новата десница говориха водачът на листата и председател на БДФ Жаклин Толева, лидерът на БЗНС Николай Ненчев и председателят на КОД Петър Москов. 

Според Жаклин Толева социалната справедливост, достойнството на личността, стимулирането на икономиката и творчеството са в основата на всички десни политики. Дясното подкрепя инициативните, родното производство, научния потенциал и културата, поясни тя. Дясното е и морал и национални традиции, и затова една от основните задачи на коалицията е да върне морала в политиката, заключи Толева.

Лидерът на БЗНС Николай Ненчев подчерта, че в Национално Обединение на Десницата са единствените наследници на репресираните от комунистическия режим, прекарали дълги години в концлагери и затвори, дали живота си в битката срещу комунизма. Ние продължаваме тяхната кауза, заяви категорично Ненчев.

Председателят на КОД Петър Москов постави две големи задачи пред новата десница. Първо – категорично скъсване с миналото и със зависимостта от старите комунисти и техните наследници, които след криминалния преход днес управляват държавата ни и държат всички финансови и икономически ресурси. Втората – битка с новия комунизъм, с агресивното подменяне на човешките права с измислени ценности, с грубото мачкане на свободния и независим човек. Битка срещу опитите на новата левица да наложи една потискаща човека държава, която ограбва труда и свободата му, за да отглежда на негов гръб неграмотни, безработни, но политически послушни малцинства. Тези битки започват с днешните избори, обяви Москов и подчерта: „ Всеки глас ни прави по-силни и ни приближава до победата”. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предизборна публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!