Москов: Колко животи и човешко достойнство са били прегазени по комунистическите трудови лагери

OFFNews 20 март 2021 в 13:08 3250 1

Петър Москов, Ваньо Шарков и представители на КОД се присъединиха към традиционното шествие от центъра на Ловеч до каменоломната на лагера Слънчев бряг, където затворниците са били малтретирани и избивани.

„Колко животи, колко човешко достойнство е прегазено и смачкано тук. Пред това падение на човешкото може само да замълчим - да се замислим, да си спомен, да почетем болката и жертвите. На такива места излишните думи рискуват да се превърнат в употреба. Затова аз няма да говоря, а ще предложа единственото решение, гарантиращо това да не се повтори никога повече - декомунизация и лустрация", каза Москов.

Виновните престъпници и убийци не са наказани, а наследниците им и сто кожи да сменят ще си останат същите. Бяха комунисти, преименуваха се на социалисти, сега се преобличат като либерали, но със себе си винаги носят лъжа, разградена държава и червена мафия. Тези хора и техните наследници и слуги продължават и сега да пишат учебниците по история и да крият истината от българските деца. И до днес не спират да лъжат за броя на загиналите в лагера „Слънчев бряг“ например, е мнението на Москов.

Той допълни, че в момента фирми на тези недостойни хора и на подставени от тях лица ограбват парите от нашите данъци, а назначените им слуги в държавната администрация и в съдебната система им осигуряват безнаказаност. "Единственото решение е декомунизация чрез лустрация", завърши Москов.

Парламентарни избори 2021

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26179

1

ELPIDA

21.03 2021 в 02:16

А ти,"многоуважаемий" Москов, колко мангизи дръпна за машинарийките си за пръстови отпечатъци, дето сега са в небитието?!И още не си осъден за далаверата ти!
 
X

Да помогнем на украинските деца!