Митьо Пищова за CETA: Не пускайте канадците в България, вземат ни от бюджета

OFFNews 21 октомври 2016 в 20:12 12318 5

Мисля като народен човек, мисля, че споразумението не е полезно много за България. Тия чужденци вземат от бюджета на нашата държава, вместо да отидат за социални неща, за домове, за пенсиите на хората.

Това заяви пред БНТ кандидатът за президент Димитър Маринов - Митьо Пищова, след като водещата Аделина Радева го помоли да разтълкува значението за България и смисъла от ратифицирането на CETA - търговското споразумение между ЕС и Канада.

За да е сигурна, че Маринов говори за CETA, а не за нещо друго, водещата му зададе и уточняващ въпрос: "За канадците говорите в момента?"

Да - каза Митьо Пищова - Трябва да не ги пускаме в България, за да нямаме тези разходи, защото тези разходи, имаме много дупки в...(така и не завърши отговора си)

По време на интервюто Маринов се обърна към Аделина Радева с думите: "Уважаема красива водеща на Канал 1".

Той е категоричен: "Сега каквото мога да дам - народна любов и веселба, аз това мога да дам"

Чалгата е влязла в на всеки българин в душата. Виж, всяко едно чалга заведение е пълно, не можеш да влезеш. Навсякъде ядат кебапчета, кюфтета и топли питки. Всички работници, всички бедни само това могат да си купят. Даже някои и това не могат да си купят, заяви Митьо Пищова.

Той преценява шансовете си за вота така: "Аз имам 7,43 в момента, днес".

Ще говорим на 6 октомври, 11.30 ч., в НДК ще се видим с белия костюм, със синята вратовръзка, народът обича народните хора, каза още Маринов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови