Миков и Милчо Доцов откриха център за развитие на кадри в Беркoвица

Последна промяна на 09 октомври 2015 в 17:22 2160 0

„Северозападна България се нуждае от повече експертиза и възможности. Инициативи като Центъра за регионално развитие и обучение на кадри в Берковица са важни за изграждането на квалифицирани кадри“.

Това заяви председателят на БСП Михаил Миков в Берковица, където подкрепи кандидатите на левицата и заедно с кандидата за кмет на града Милчо Доцов преряза лентата на новооткрития център.

По думите му той ще бъде много полезен и на хората в град Берковица и цялата община.

„Хубавият наш край е забравен. Десницата се концентрира върху централната градска част на София. Хвърлят се големи пари за строене на магистрали и след това за ремонта им“, обясни Миков.

По думите му има основни разлики между лявото и дясното и Северозападът го усеща по живота си.

„Били сме и в управление, и в опозиция. На миналите избори хората ни поставиха в опозиция. Почтената позиция беше да защитаваме правата на тези, които са гласували за нас, а не да сменим гласовете им за власт за себе си“, категоричен бе лидерът на левицата.

По думите му, ако БСП има подкрепата на хората, ще постигане и желаните резултати.

„От нас като кандидати на БСП хората очакват много работа. С кандидат като нашият Милчо Доцов - дълбоко социален човек, който обича хората и работи за тях, ние ще успеем да отговорим на очакванията им“, категоричен бе одачът на листата на БСП за общински съветници в Берковица Илиян Тимчев.

По думите му мотото на кампанията, обещаващо работа за хората и за общината, трябва да бъде облечено в работа, което социалистите тепърва ще покажат.

Д-р Тимчев заяви, че откритият център е не само клуб на БСП, но и дом на всички социалисти и ляво мислещи хора в общината.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !