Лена Бориславова: Ако си с правилния отбор, можеш да оставиш добро наследство

OFFNews 04 юни 2024 в 15:40 1989 0

Кандидат-депутатът на ПП-ДБ Лена Бориславова

Снимка Фейсбук/Lena Borislavova

Лена Бориславова

Политиката е едно от онези редки занимания, при които, ако си с правилния отбор, какъвто е за мен „Продължаваме промяната“, можеш да направиш много съществени промени, да чувстваш удовлетворение, че си оставил добро наследство, написа във Фейсбук Лена Бориславова.

В публикацията си тя допълва, че личните атака са неизменна част от политическата реалност у нас и че човек има две опции: едната е да влезеш в ролята на жертва, да решиш, че всички са срещу теб и да не успееш да разгърнеш плановете си.

"Другата е да се стегнеш и да си кажеш, че трябва да се справиш. Разбираш, че това, с което си се заел, е по-голямо от някакви дребни унизителни приказки, от атаки срещу теб. Не позволяваш тези неща да те спрат, защото именно това е тяхната цел", пише бившата говорителка на кабинета "Петков". 

Ето какво още написа Лена Бориславова:

"Вече имаме няколко промени, които завинаги променят обществената нагласа: като общество вече не се страхуваме, че ще умрем от студ и глад, ако не купуваме само руски газ или петрол; вече има очакване, че проектите за общините ще са прозрачни и ще има за всички кметове и населени места, младите семейства пък очакват, че средствата за ин витро процедури ще продължат да растат, за да има повече български деца, и т.н. Това е ролята на политика в наши дни – да преодолее страховете и да направи така, че всички хора да живеят по-добре."

Лена Бориславова е на второ място в листата на "Продължаваме промяната - Демократична България" за 24-МИР София и на 13 място в листата на коалицията за 23-МИР София.

Парламентарни избори 2024

Купуването и продаването на гласове е престъпление

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна - част II